Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/03/12

Noma: "Forretningsmæssigt betyder den sidste stjerne ikke noget for os"

  • Direktør for Noma, Peter Kreiner, er behersket efter at Noma også i år 'kun' fik to Michelinstjerner.  Foto: Casper ChristoffersenDirektør for Noma, Peter Kreiner, er behersket efter at Noma også i år 'kun' fik to Michelinstjerner.  Foto: Casper Christoffersen
Nomas direktør Peter Kreiner glæder sig på de nye københavnske Michelin-restauranters vegne, men forretningsmæssigt betyder den manglende sidste stjerne ikke noget for hans egen restaurant.

Der var behersket stemning på det, der er gennem de sidste par år er blevet kåret til verdens bedste restaurant efter årets uddeling af Michelinstjerner. Endnu en gang blev Noma forbigået og må således leve med 'blot' at beholde de to stjerner, som de havde i forvejen.

Læs også: Fire nye Michelinstjerner til København

"Nu er det ude og vi er mest af alt glade for, at der er en række nye københavnske restauranter, der har fået en stjerne. Ikke mindst Relæ, hvor der jo arbejder en række tidligere Noma-ansatte," siger direktør for Noma, Peter Kreiner.

Restaurant Noma

"Det ville selvfølgelig personligt have betydet noget, hvis vi havde fået den sidste stjerne, men forretningsmæssigt er det ikke så vigtigt. Vi vil fortsætte vores arbejde og så må det med tiden vise sig, om det kaster den sidste stjerne af sig," fortsætter Kreiner.

Galleri: Her er de danske Michelin-restauranter

Javascript is required to view this map.
Kort