Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/09/18

Noma-bager åbner sit eget sted på Frederiksberg

 • Foto: PR Foto: PR
 • Foto: PR Foto: PR
 • Richard Hart er britisk, men vil sælge dansk brød. Foto: PR

  Richard Hart er britisk, men vil sælge dansk brød.

  Foto: PR
 • Foto: PR Foto: PR
 • Foto: PR Foto: PR
 • Foto: Ikke oplyst Foto:
Richard Hart er flyttet fra USA til København. Han bager brød til Noma og åbner nu et bageri, hvor han vil skabe sin egen version af dansk brød.

Brødbølgen er på ingen måde klinget af, og nu er der endnu flere krummer på vej, når Hart Bageri søndag slår dørene op på Frederiksberg. Bag projektet står Richard Hart, som er født og opvokset i London, har boet flere år i San Francisco, og som nu vil skabe sin egen version af et dansk, lokalt bageri med blandt andet wienerbrød.

Richard Hart er britisk, men vil sælge dansk brød. Foto: PR

Det seneste år har han boet i København med sin familie, og i fire måneder er der blevet bagt til Noma. Et samarbejde som vil fortsætte, fortæller han i en pressemeddelelse.
»Hart Bageri har været min største drøm i rigtig lang tid. Jeg er født og opvokset i London, har udviklet mit håndværk i San Francisco og er nu stolt af at kunne kalde Danmark mit hjem. Hart Bageri bringer alle tre steder sammen i et af de mest hyggelige områder i København, hvorfra jeg glæder mig til at dele alt, hvad jeg har lært, og de ting jeg elsker,« skriver han.

Foto: PR

Richard Hart har tidligere arbejdet på det internationale bageri Tartine og som kok i Storbritannien og USA. Den inspiration skal man kunne spore i det nye bageri.
»Vi er først og fremmest et københavner-bageri, som åbner i mit yndlingsområde i byen, men vi er også et internationalt hold, og jeg håber, vi kan tilføje nye idéer og kombinere dem med de bedste regionale råvarer,« siger han.

Foto: Ikke oplyst

Til de morgenfriske er der søndag gratis brød - de første 300 slipper for at betale. Andre kan få smagsprøver fra bageriets udvalg hele dagen.

Hvad: Hart Bageri
Hvor: Gammel Kongevej 109
Hvornår: Mandag-fredag 7.30-18. Lørdag-søndag: 7.30-17.