Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/04/15

Nimb Terrasse

Nimb Terrasse

Vesterbrogade 3
1620 København V

Åbningstider

Frokost: mandag til fredag kl. 12.00-14.30
Aften: mandag til søndag kl.17.30-22.00
Lørdag og søndag er frokostkortet skiftet ud med kagebord

Kontakt

33 750 750
 

Køkkentype

Børnemenu

Fransk/dansk

Atmosfære

Nye steder

Måltider

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

OBS: Restauranten er lukket Tivoli har forvandlet den historiske restaurant Divan 2 til Nimbs Terrasse med lys, sol og champagne og en delikat menu.

OBS: Restauranten er lukket

Nimb-familiens første Tivoli-restaurant var Divan 2. Den genopstod under navnet Nimb Terrasse i juni 2011 som et smukt møde mellem det mest smagfulde af Frankrig og det smukkest af Skandinavien - både i indretningen og på tallerken.

Begynd frokosten med et glas champagne i vinbaren, der har himlen og træerne som tag. Udsigten bliver næsten ikke skønnere i Tivoli. Det gælder også selskabs- og mødelokalerne, hvor man ser, sukker, og tænker, at her gjorde det ikke noget, at onklen eller chefen holdt en lang, kedelig tale.

Nordisk køkken
Køkkenchef Gabriel Hedlund har tidligere arbejdet på både Noma og Kokkeriet og bekender sig, som sine forgængere, til et let nordisk udtryk, som ligger i gourmet-light niveauet.

Her kan du gå om bord i en håndfuld à la carte-forretter (ca. 100 kr.), ditto hovedretter (ca. 200 kr.) og 3 forskellige desserter (under 100 kr.)

Der er også mulighed for at nyde forskellige, forkomponerede menuer i prislejet 4-500 kr. pr. snude.

Luksusbistroen kan bespise 130 gæster i restauranten, op til 130 i selskabslokalerne, har 80 pladser udenfor under parasoller og 35 stole i vinbaren.

Masser af kage

Nimb Terasse i Tivoli  hører til i kagens absolutte superliga. Hver lørdag og søndag ruller de det helt store kagebord ud, og for 295 kroner er der så fri ad-libitum-leg inkl. varme drikke.

Se billederne: Så vildt er Nimbs kagebord

Her kan sukkergrise rulle sig i fire-fem store konditor- og lagkager, fire mindre konditorkager, tre kaffekager som f.eks. macarons og kransekager, to-tre klassikere som f.eks. roulade, citronmåne og frugttærte samt theboller og scones.

Med andre ord: du går ikke sulten herfra.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.