Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/14

Nimb Bar'n'Grill

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Genrefoto. Foto: ColorboxGenrefoto.
Sulten efter klokken 23? Tivolis nye Bar'n'Grill lukker først køkkenet til midnat på hverdage og klokken 01 i weekenden. Menuen står på kød og skaldyr på grill og cocktails i baren.

Nimb Bar'nGrill ligger lige overfor Hovedbanegården, og er del af det store Nimb-mad-palads, der troner i den store smukke hvide bygning, bygget i maurisk stil.

Bøffer har hovedrollen og soundtracket er grillens syden - dog mikset med nogle klirrende cocktailglas.

Er du til østers og Boeuf Béarnaise er Bar’n’Grill et oplagt bud, hvis du er i Tivoli eller tæt på Hovedbanen. Her er plads til 70 gæster, der kan få skaldyr, fisk og kød på grill, til priser fra knap 200 kroner for en hovedret.

Både køkkenet og baren holder længe åbent. Baren serverer klassiske og nymodens cocktails, og har et stort udvalg af avecs og whisky.

Konceptet til Bar & Grill er udviklet er Brasserie Nimbs køkkenchef Robert Jacobsson og restaurantchef Jesper Marcussen.

Køkkenchef på Bar'n'Grill er Anders Hagild, som kommer fra Brasserie Nimb og er udlært fra det nu lukkede Circus på Rosenvængets Allé og Mielcke & Hurtigkarl og har også arbejdet på Saison i Hellerup, Sketch i London og Kong Hans' Kælder.

Dermed tæller Nimb både Vinoteket i kælderen, Brasserie Nimb, Nimb Bar på 1. sal og Nimb Terrasse som ligger inde i selve Tivoli.

Læs også om Hotel Nimb, som er havnet på en lækker liste.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.