Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/04/11

Nimb Bar'n'Grill

Nimb Bar'n'Grill

Bernstorffsgade 5
1577 København V

Åbningstider

Man-lør kl. 18.00-24.00 (køkkenet lukker kl. 23.00)

Kontakt

88 70 00 00
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Middag

Natmad

 

 

 

  • Genrefoto. Foto: ColorboxGenrefoto.
  • Tivoli har travlt med at gøre den nye restaurant Bar & Grill færdig til åbningen 14. april. Her gør en håndværker gulvene klar til den nye restaurant Bar'n'Grill. Foto: Morten GermundTivoli har travlt med at gøre den nye restaurant Bar & Grill færdig til åbningen 14. april. Her gør en håndværker gulvene klar til den nye restaurant Bar'n'Grill. Foto: Morten Germund
  12  
Sulten efter klokken 23? Tivolis nye Bar'n'Grill lukker først køkkenet til midnat på hverdage og klokken 01 i weekenden. Menuen står på kød og skaldyr på grill og cocktails i baren.

Hvor Løgismose havde indrettet mejeri i stueetagen af Nimb ud mod Bernstorffsgade og Hovedbanen, har Tivoli åbnet en kombineret bar og restaurant under navnet Bar'nGrill - ikke at forveksle med Custom House’ Bar & Grill eller Tivoli Bar & Grill i San Diego.

Er du til østers og Boeuf Béarnaise er Bar’n’Grill et oplagt bud, hvis du er i Tivoli eller tæt på Hovedbanen. Her er plads til 70 gæster, der kan få skaldyr, fisk og kød på grill, til priser fra knap 200 kroner for en hovedret.
Se menukortet på Bar'n'Grills eget website.

Både køkkenet og baren holder længe åbent. Baren serverer klassiske og nymodens cocktails, og har et stort udvalg af avecs og whisky.

Konceptet til Bar & Grill er udviklet er Brasserie Nimbs køkkenchef Robert Jacobsson og restaurantchef Jesper Marcussen.

Køkkenchef på Bar'n'Grill er Anders Hagild, som kommer fra Brasserie Nimb og er udlært fra det nu lukkede Circus på Rosenvængets Allé og Mielcke & Hurtigkarl og har også arbejdet på Saison i Hellerup, Sketch i London og Kong Hans' Kælder.

Dermed tæller Nimb både Vinoteket i kælderen, Brasserie Nimb og michelinrestauranten Herman i stueetagen og Nimb Bar på 1. sal.

Læs også om Hotel Nimb, som er havnet på en lækker liste

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester