Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/09/12

Nimb bar

  • Foto: (Foto: Michael Bothager Foto: (Foto: Michael Bothager
Det er ikke billigt, men er man et madøre med hang til gode råvarer og ultimativ forkælelse af smagsløgene, så er Nimb's Luksus Brunch alle pengene værd.

Den blev nomineret af AOK til Byens Bedste Brunch 2012 og trækker livsnydere i massevis fra ind- og udland hver weekend.

425 kroner skal du slippe (pris fra september 2012), hvis morgensulten skal stilles på Nimb bar, men så får du også seks delikate serveringer med klassiske brunchfavoritter - på gourmetmåden, hjemmelavet nutella, frit valg på alle kaffehylder og fri adgang til en lækker buffet af frugt, juicer og desserter.

Der er også mulighed for at til vælge luksuriøse a la carte retter, hvis maven kan klare mere mad. Herlighederne nydes i bløde sofaer under lysekronerne i Nimb bars luksuriøse og smukke omgivelser.

Se hele menukortet på Nimbs eget website

Hvad: Nimb bar
Hvor: Bernstorffsgade 5, København K
Hvornår: Lør-søn 11-14

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.