Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/09/12

Nimb Bar

Nimb Bar

Bernstorffsgade 5
1577 København V

Åbningstider

Søn-tor 11.00 - 24.00. Fre-lør 11.00 - 01.00

Kontakt

88 70 00 00
 

Måltider

Brunch

Atmosfære

Romantisk

Køkkentype

Tehuse og kaffebarer

 

 

 

  • Foto: Jan Jørgensen, Scanpix Foto: Jan Jørgensen, Scanpix
I Nimb-hotellets smukke bar kan du spise en overdådig søndagsbrunch, drikke en Gin Gin Mule og reservere plads til afternoon tea. Og du er velkommen, selvom du ikke bor på hotellet.

Går du ind i Nimb fra Bernstorffgade overfor Hovedbanen, fører en trappe på din venstre hånd op til hotellets 13 suiter og til det eneste, der er bevaret af det gamle Nimb: den store sal, som Tivoli kalder Nimb bar, men som mest af alt ligner en riddersal med ild i den store pejs for enden af de brede, lyse planker og et tindrende, blødt lys fra de enorme lysekroner højt under loftet.

Du behøver ikke leje en suite for at drikke en Gin Gin Mule før middagen, men hvis du vil invitere veninden til afternoon tea, skal du huske at bestille dagen før og reservere plads i forvejen.

Det samme gælder for barens overdådige luksus-søndagsbrunch, der byder på seks delikate serveringer med klassiske brunchfavoritter - på gourmetmåden, hjemmelavet nutella, frit valg på alle kaffehylder og fri adgang til en lækker buffet af frugt, juicer og desserter. Der er også mulighed for at til vælge luksuriøse a la carte retter, hvis maven kan klare mere mad.

Se menu og priser på Nimbs eget website.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.