Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/07/15

Nicecream

  • Foto: PR Foto: PR
Økologiske is i Elmegade uden animalske produkter og tilsætningsstoffer.

Hvis du er typen, der drømmer om en sval ispind i sommervarmen, men ikke gider animalske produkter og tilsætningsstoffer, så har du fundet det rigtige sted.

De to venner David og Fannar slog nemlig dørene op til deres nye isbar i Elmegade ved navn Nicecream i juli 2015 Det er søde sager, der forkæler både krop, sjæl og miljø - i hvert fald ifølge de to is-entusiaster.

Læs også: Ny frivillig café bliver bestormet af venlighed

Alle ingredienser er økologiske, og isen laves i hånden. I stedet for soja- eller rismælk benyttes kokosmælk i produktionen, som indtil videre består af seks varianter.

Prøv for eksempel en økologisk veganer-is med hindbær og lakrids, mango, passionsfrugt og vanilje eller peanutbutter og chokolade. Tidligere har de to drenge touret byen rundt med deres Nicecream-cykel, men nu kan du altså besøge dem på et fast spot på Nørrebro.

I junli 2016 åbnede Nicecream butik nummer to ved Enghave Plads på Vesterbro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.