Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/03/10

Ngoc Linh

  • Den vietnamesiske Ngoc Linh i marts 2009. Foto: Else BjørnDen vietnamesiske Ngoc Linh i marts 2009. Foto: Else Bjørn
Danskerne er vilde med Vietnams lette og aromatiske køkken. For nylig er et tidligere cafeteria på Vesterbrogade blevet til vietnamesisk restaurant.

Sjælens Perle hedder den vietnamesiske restaurant på Vesterbrogade på vietnamesisk. Den ligger på højre hånd, når du kommer fra Frederiksberg nær Valdemarsgade.

Her lå i mange år værtshuset Libelle, men færre danskere går på brune værtshuse og flere spiser vietnamesisk.

Ngoc Linh har et stort menukort, som tæller flere versioner af national-nudelsuppen Phô i hovedretsstørrelse. Vil du spise billigt og smage flere ting kan du for eksempel vælge menuen med tre små retter for omkring 100 kroner.Du kan se hele menukortet på restaurantens eget website.

Er det koldt udenfor, sidder du bedst i den bagerste ende af restauranten, hvor scalare svømmer roligt rundt i det store vægakvarium. Indretningen er forholdsvis diskret, men et par røde lamper, er der blevet plads til på væggene.

Ngoc Linh åbnede i begyndelsen af 2010.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.