Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/03/11

Namaste Nepal Restaurant

  • Mugu i det vestlige Nepal. Foto: Robin BousteadMugu i det vestlige Nepal. Foto: ROBIN BOUSTEAD
Momo er en af specialiteterne på Nørrebros nepalesiske restaurant Namaste Nepal, som ikke ligger langt fra Fredens Bro.

Restauranten på Fredensgade 11 ligger på venstre hånd, når du kommer fra city og har passeret Fredens Bro. Matriklen synes at have en magisk tiltrækning på eksotiske køkkener, og her har blandt andre en somalisk restaurant før haft adresse.

Det køkken, du nu kan opleve på Fredensgade ligger langt højere - i hvert fald geografisk. Her kan du smage, hvad folk med udsigt til Himalaya spiser. Kender du det indiske og pakistanske køkken, vil du kunne genkende navne som Thali, der er det indiske/nepalesiske svar på tapas - en masse små retter, som regel serveret i stålskåle på et stort stålfad. Selvom Namaste har en del vegetariske retter på spisekortet, kan kødspisere dog roligt træde nærmere.

Den dag AOK var forbi havde kokken dog fri, og derfor serverede man ikke thali. Dankortmaskinen virkede heller ikke, men den venlige tjener, der ikke lod sig gå på af travlheden, tilbød venligst at vi kunne betale næste gang vi kom.

Momo er en nepalesisk specialitet, som består små pakker, der ligner dem, man kender fra Hong Kongs dim sum, af dej med fyld, som både kan være af kødfars og grøntsager og ofte er krydret med kardemomme og kanel.

Priserne for hovedretterne er yderst rimelige, da ris modsat på de fleste indiske restauranter, er indregnet i prisen. Lassien, som er en yoghurtdrik, er hjemmelavet og forfriskende med lidt sødme, men masala-teen serveres uden sukker, så husk at bede om sukker ved siden af, hvis du vil have den indiske chai-smag.

Namaste Nepal åbnede i 2011. På adressen lå før Khama Khazana, som også var nepalesisk.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.