Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/03/11

Namaste Nepal Restaurant

Namaste Nepal Restaurant

Fredensgade 11A
2200 København N

Åbningstider

Alle dage 17-22

Kontakt

35 39 01 40
 

Køkkentype

Andre

 

 

 

  • Mugu i det vestlige Nepal. Foto: Robin BousteadMugu i det vestlige Nepal. Foto: ROBIN BOUSTEAD
Momo er en af specialiteterne på Nørrebros nepalesiske restaurant Namaste Nepal, som ikke ligger langt fra Fredens Bro.

Restauranten på Fredensgade 11 ligger på venstre hånd, når du kommer fra city og har passeret Fredens Bro. Matriklen synes at have en magisk tiltrækning på eksotiske køkkener, og her har blandt andre en somalisk restaurant før haft adresse.

Det køkken, du nu kan opleve på Fredensgade ligger langt højere - i hvert fald geografisk. Her kan du smage, hvad folk med udsigt til Himalaya spiser. Kender du det indiske og pakistanske køkken, vil du kunne genkende navne som Thali, der er det indiske/nepalesiske svar på tapas - en masse små retter, som regel serveret i stålskåle på et stort stålfad. Selvom Namaste har en del vegetariske retter på spisekortet, kan kødspisere dog roligt træde nærmere.

Den dag AOK var forbi havde kokken dog fri, og derfor serverede man ikke thali. Dankortmaskinen virkede heller ikke, men den venlige tjener, der ikke lod sig gå på af travlheden, tilbød venligst at vi kunne betale næste gang vi kom.

Momo er en nepalesisk specialitet, som består små pakker, der ligner dem, man kender fra Hong Kongs dim sum, af dej med fyld, som både kan være af kødfars og grøntsager og ofte er krydret med kardemomme og kanel.

Priserne for hovedretterne er yderst rimelige, da ris modsat på de fleste indiske restauranter, er indregnet i prisen. Lassien, som er en yoghurtdrik, er hjemmelavet og forfriskende med lidt sødme, men masala-teen serveres uden sukker, så husk at bede om sukker ved siden af, hvis du vil have den indiske chai-smag.

Namaste Nepal åbnede i 2011. På adressen lå før Khama Khazana, som også var nepalesisk.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Virkelig en skræmmende dårlig oplevelse.

Jeg købte en sweetdeal 3 retters, og tog der ind men mén ven. da vi ankom gik der 45 min før vi fik forretten som var en kold løgtellerken, men lid kylling på toppen. tænk at sidde og vente så lang tid for en tallerken som børnene på mit arbejde kunne lave bedre og i det mindste mere indbydende. Efterfølgende ventede vi en time på hovedretten, hvor jeg til sidst måtte rejse mig og bede om at få min mad snart, ellers ville jeg være 2 sek om at skride og finde noget andet, desværre har man jo betalt for maden på forhånd, ellers sad jeg der ikke længere. Maden var ikke noget at råbe hurra for, smagte at noget jeg selv kunne lave bedre ud fra en opskrift hjemme. desserten kom hurtigt fordi jeg brokkede mig, og må sige at det lille stykke is var aftenens oplevelse efter at have siddet i et koldt lokale i 2 timer. Desuden er der takeaway i restauranten så døren blev åbnet hele tiden og de mennesker som bare skulle hente mad, begyndte at sætte sig ved bordene ved siden af os og bare stirre på os mens vi ventede som idioter, sorry, men det var sku lidt som om at være på pizzaria. Jeg er chokeret over hvor dårligt stedet er og kommer der aldrig mere.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester