Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/10/15

Naert

  • Grillet lammetunge, selleri, hvidløg og norsk ketchup. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Grillet lammetunge, selleri, hvidløg og norsk ketchup.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Porter is på nøgne ø, solbær og kaffe. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Porter is på nøgne ø, solbær og kaffe.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Køkkenchef, Jacob Burmølle-Jensen. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Køkkenchef, Jacob Burmølle-Jensen.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Kammusling, røget marv, glaskål og estragon. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Kammusling, røget marv, glaskål og estragon.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Klipfisk, saltet spæk, dild og rømme.  Foto: Rasmus Kramer Schou

    Klipfisk, saltet spæk, dild og rømme.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Restaurant Naert har fokus på nordisk mad med en forkærlighed for Norge.

Olie, langrend i bjergdale og ekstremt dyre øl bliver tit forbundet med kjempefine Norge. Men norsk gourmetmad?

Not so much.

Det kan du æde din tophue på, der blev lavet om på, da Restaurant Naert åbnede i Pilestræde 63 med granitfast fokus på norsk mad og norske madtraditioner.

Siden åbningen i 2015 sadlede de dog lidt om, da København måske ikke var helt klar til norsk gourmetmad.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Så de er blevet mere tilgængelige, og nu kan man kigge ind til et glas ( gerne 2 ), spændende øl og lidt snacks. De har skruet op for jukeboxen, stemningen er lettere, og mere afslappet end tidligere.

Fokus er selvfølgelig stadig på mad og vin, omend ”clos du mesnil” ikke længere er at finde på kortet. Øl holder de, som de fleste vikinger utroligt meget af, og det munder ud i, at de nu sætter øl til alle retterne.

De skøre nordmænd tolker stadig nordisk mad, med enkelte norske impulser. Dog er de ikke bange for, at kigge udover nordens grænser, når det kommer til at finde inspiration og de skifter både vin, øl og mad ud hver måned.

Navnet Naert er valgt, fordi det er et godt norsk ord, men også dansk ord, som man ikke bruge så meget mere. Det kan både tolkes som venskab og tæt på naturen eller jordnært. Vi skal have det dejlig og hyggeligt, uden stress og ingen snobbede tjenere.'

Naert har plads til 50 gæster, og man kan få 3 retter for omkring 350 kr., mens vinmenu står i omkring 100 kr. glasset.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.