Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/09/16

Nabo

  • Indenfor er der blevet lysere, venligere og mere 'bornholmsk' med vindblæste borde fra granitøen samt masser af hængende planter og tørrede blomster i mormor-vaser. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Indenfor er der blevet lysere, venligere og mere 'bornholmsk' med vindblæste borde fra granitøen samt masser af hængende planter og tørrede blomster i mormor-vaser.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Eldorado Wildergade 10 A 1408 København K (i de lokaler der før rummede Kadeau, der nu er flyttet ind i nabolokalet. Foto: Jens Nørgaard LarsenEldorado Wildergade 10 A 1408 København K (i de lokaler der før rummede Kadeau, der nu er flyttet ind i nabolokalet. Foto: Jens Nørgaard Larsen
  12  
OBS: STEDET ER LUKKET Kadeau-drengenes nabo hedder, ja Nabo og serverer nordisk mad i mere afslappede former i en bornholmsk spisehus midt på Christianshavn.

OBS: STEDET ER LUKKET

For under et år siden åbnede Kadeau-drengene deres gastronomiske galehus, Eldorado klods op ad Kadeau på Wildersgade. Anmeldelserne var gode, folk var glade, og de lykkedes da også lige med at være nomineret til 'Byens Bedste nye restaurant' her på AOK, samt vinde særprisen 'Årets Bistro' til konkurrencen 'Årets Ret'.

Nu lukker de. Eller rettere, flytter.

Billedeserie: Kom indenfor hos Nabo her

»Vi er super stolte af, at Eldorado er blevet kåret til Årets Bistro.Derfor er vi gået på jagt efter en ny lokation, der passer bedre til Eldorados mere løsslupne stemning. Eldorado har dermed sidste åbningsdag 10. september i sin nuværende form,« siger Rasmus Kofoed.

Men man kan ikke beskylde ejergruppen, som i juli også åbnede luksus-kantinen Honey i Indre By, om at ligge på den lade side. I Eldorados lokaler er de nemlig allerede igang med at forme nyt.

Læs også: Kadeau-drengene åbner luksus-kantine

Den nye restaurant kommer, selvfølgelig, til at hedde Nabo, med tyk reference-streg under at den ligger ved siden af deres kulinariske flagskib - den über luksuriøse Michelinrestaurant Kadeau.

Stilen hos Nabo bliver også nordisk, men i noget mere afslappede former end inde ved siden af. En slags bornholmsk spisehus midt på Christianshavn og til priser, hvor de fleste kan følge med.

Se billederne: Nabo er den hyggelige stue lige om hjørnet

Køkkenchefen på Eldorado, Theis Brydegaard, bliver på adressen, og bliver dermed ny køkkenchef på Nabo.

Tatar, grønne tomater og østersmayo.Køkkenchefen på Eldorado, Theis Brydegaard, er blevet på adressen, og er dermed ny køkkenchef på Nabo. Foto: Rasmus Kramer Schou

Svaret på hvor Eldorado flytter hen, blæser stadigvæk i vinden. Lige nu er fokus på Nabo, der åbner i slutningen af september, og som noget nyt også vil tilbyde catering.

Billedserie: Imponer din kæreste - Så vildt er det nye Kadeau

»Nabo er selvfølgelig for alle, men vi vil gerne gøre det til en lille lokal oase lidt væk fra mylderet omkring den nye Inderhavnsbro, «siger Rasmus Kofoed.

»Vi åbner op ud til Wildersgade. I første omgang med store dørvinduer, og til foråret får vi udendørsservering. Og så har vi en masse ideer i støbeskeen. Vi overvejer take away. Måske skal du hente dine fredagsbøffer hos Nabo og købe vin eller bornholmsk most med hjem. Under alle omstændigheder vil der altid være frisk kaffe på kanden. Ligesom hos en god nabo«.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.