Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/08/17

Munchies

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Ny isbutik serverer en overdådig issandwich.

Forestil dig helt frisklavet, cremet is - præcis med den smag du elsker. Forestil dig så en helt friskbagt, amerikansk cookie med store stykker af chokolade. Forestil dig så de to sammen. Sig hej til en issandwich fra Munchies.

I Torvegade på Christianshavn er en ny isbiks åbnet denne sommer. Her er ingen guf, flødeboller og syltetøj. Men cookies og is.

Sammensætningen af din søde sandwich foregår i tre stationer. Først vælger man den småkage, man ønsker, dernæst is inden man runder af med topping. Vupti, så har man en issandwich.

Man kan sammensætte den præcis, som man ønsker. Er man snu, så blander man småkagerne, der fås i tre varianter både som chocolate chip, med hvid og mørk chokolade, og så som en chokoladesmåkage med ekstra chokoladestykker i.

Småkagen er der tænkt længe over. Den må ikke være for sprød, heller ikke for blød. Ejerne er landet på, at den bløde udgave af småkagen giver det bedste reslutat. »Ellers er det umuligt at spise«, lyder det.

Foto: Ikke oplyst

Fælles venner med isdrømme

Munchies er et fælles projekt mellem de to venner Jonas Bro og Marlon Pate, som begge er basketballspillere. Marlon Pate er halvt amerikaner, og Jonas Bro har boet flere år i USA. Det var her, de mødte hinanden, og det er herfra ideen til Munchies er opstået.

»Vi oplevede konceptet i USA og kendte det ikke fra Danmark, så hvorfor ikke bare prøve det,« lyder det fra Jonas Bro, der ved siden af sit iseventyr er ved at afslutte en kandidatuddannelse på CBS.

Konceptet med issandwich er stort i USA, men i Danmark er det et forholdsvis ubeskrevet blad. Med i bagagen fra USA har drengene, udover selve produktet, hapset den gode kundeservice. Man kan smage på alle isene, før man beslutter sig for, hvilken is der skal hygge sig mellem småkagerne.

Isen laver de selv hver dag på en base af økologisk sødmælk. Den produceres i små portioner, så den altid er frisk. Det samme gælder småkagerne, der bages ad flere omgange hver dag.

Smagsnuancerne af is varierer, men du finder sikre ishits som peanutbutter, Oreo, Nutella og jordbær. Men også lidt mere anderledes varianter som blodappelsin-sorbet, koldskål og lakrids. Når du når til topping, så kan du vælge mellem bl.a. hasselnødder, oreos, forskellige slags chokolade og flere andre godter.

Foto: Ikke oplyst

Fuld knald på kalorierne

Indretningen er simpel i den lille butik. Lyse nuancer og design gør forretningen indbydende og let i udtrykket. På en hjemmelavet trætavle kan man i et farvebombardement få overblik over, hvilke is der er på menuen. Det giver fint liv til butikken. Der er få siddepladser både inde og ude, så man kan godt nyde isen på stedet.

Navnet Munchies er også taget med fra USA og kan nok bedst oversættes til det danske slangudtryk fråderen, der ofte opstår, når man er overdrevet lækkersulten.

Isen er ikke for de letspisende, der er fuld knald på kalorierne med to småkager og en virkelig stor kugle is. Og det er også meningen. »Skal der være fest, så lad der være fest,« lyder det fra Jonas Bro.

En issandwich hos Munchies koster 45 kr.

Hvad: Munchies
Hvor: Torvegade 55, 1400 København K
Hvornår: Tirs-tors kl. 12-22, fredag kl. 12-24, lørdag kl. 11-00 og søndag kl. 11-23.

Følg Munchies på Instagram her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Det mener brugerne..

 

ONLINE SHOPPING

Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
bullguard Coupon code

 

Munchies

Smagsnuancerne af is varierer, men du finder sikre ishits som peanutbutter, Oreo, Nutella og jordbær. Men også lidt mere anderledes varianter som blodappelsin-sorbet, koldskål og lakrids. hinh anh buon

 

fireboy and watergirl free

If you are really the video game player then here on our homepage you will play fireboy and watergirl free without any download and registration on your pc tablet and on your smartphone it is the multiplayer video game the goal of the game is to collect more diamonds than your opponent player you loves to play it for free. adults as well as kids loves to play fireboy and watergirl game online.

 

digitinc

Very informative written post. The writer here has done a great job. I personally use them exclusively high-quality elements. I would love to see more of the same from you Hotel Deals. Thank you for discussing this great post.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.