Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/03/16

Mirabelle

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Spisested på Nørrebro som ligger i forbindelse med Bæst. Her er alt fra bagværk til håndværk til mad og vin på det travle hjørne.

Mirabelle er både et bageri og et spisested. Og her bliver, med Michelin-kokken Christian Puglisi i spidsen, kæmpet for en økologisk profil samt naturgærede, økologiske kvalitetsbrød.

Deres croissanter er bagt på surdej og smør og generelt er her stram fokus på det gode, gedigne håndværk.

Mirabelle spænder tilmed gastronomisk meget bredt - fra morgenkomplet til aftenmenu, dagens friske pasta ud af huset, egne specialiteter som charcuteri og frisk mozzarella fra deres nabo Bæst.

I starten af 2016 udvidede de en smule, så der kom endnu mere spisested - nu med bordreservationer, tættere service og ikke mindst muligheden for at vælge en menu med dagsfrisk pasta sammen med andre af husets egne specialiteter og sæsongrønt i uprætentiøse serveringer og til priser omkring 300 kr. for en menu.

Mirabelle hænger foruden Bæst også sammen med Michelin-restauranten Relæ og Manfreds på Jægersborggade.

Foto: PR

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.