Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/04/18

Mirabelle

Mirabelle

Guldbergsgade 29
2200 København N

Åbningstider

Morgenmad/brunch
Man-fre 8.30-11.30
Lør-søn 8.30-13.00
Frokost
Man-fre 11.30-15.00
Lør-søn 13.00-15.00
Aften
17.00-21.30

Kontakt

35 35 47 24
 

Køkkentype

Italiensk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Spisested og bageri på Nørrebro som ligger i forbindelse med Bæst. Her er alt fra bagværk til håndværk til mad og vin på det travle hjørne.

Mirabelle er både et bageri og et spisested. Og her bliver, med Michelin-kokken Christian Puglisi i spidsen, kæmpet for en økologisk profil samt naturgærede, økologiske kvalitetsbrød.

Deres croissanter er bagt på surdej og smør og generelt er her stram fokus på det gode, gedigne håndværk. Man sidder tæt i det lille lokale, og man kan kigge lige ind i bageriet. Så hvis man vil aflure bagernes æltetricks, så er der rig mulighed for det.

Mirabelle spænder tilmed gastronomisk meget bredt - fra morgenkomplet til aftenmenu, dagens friske pasta ud af huset, egne specialiteter som charcuteri og frisk mozzarella fra deres nabo Bæst.

Til morgenmad kan man foruden det lækre brød spise sig mæt i havregrød, brunch og forskellige tilberedninger af æg.

I starten af 2016 udvidede de en smule, så der kom endnu mere spisested - nu med bordreservationer, tættere service og ikke mindst muligheden for at vælge en menu med dagsfrisk pasta sammen med andre af husets egne specialiteter og sæsongrønt i uprætentiøse serveringer og til priser omkring 300 kr. for en menu.

Mirabelle hænger foruden Bæst også sammen med Michelin-restauranten Relæ og Manfreds på Jægersborggade.

Man kan selvfølgelig også hente masser af bagværk til at tage med sig hjem.

Foto: PR

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.