Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/05/14

Mielcke & Hurtigkarl

Mielcke & Hurtigkarl

Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Tor-lør aften kl 18 - 21

Kontakt

38 34 84 36
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Gourmet

Kosmopolitisk

Atmosfære

Romantisk

Trendy

 

 

 

  • Foto: Jens Nørgaard Larsen Foto: Jens Nørgaard Larsen
  • Foto: Claus Bech Foto: Claus Bech
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
  • Jan Hurtigkarl og Jacob Mielcke overtager restauranten Gastronomique. Her pissoir. Foto: Jens Nørgaard LarsenJan Hurtigkarl og Jacob Mielcke overtager restauranten Gastronomique. Her pissoir. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Køkkenet har et nysgerrigt blik mod verden, så hvis du gerne vil se rødbede i alle dine retter, er det ikke her du skal bestille bord.
Kokkene Jakob Mielcke Hansen og Jan Hurtigkarl rykkede i 2008 fra Ålsgårde, hvor sidstnævnte havde drevet restaurant i 18 år, til København, nærmere bestemt Haveselskabets have på den venstre side af Frederiksberg Have, når du kommer fra Frederiksberg Runddel.

Læs den 6-stjernede madanmeldelse her

Den fredede bygning fra 1600-tallet, hvor Maria Hurtigkarl, som er Jans stedmor, indtil 2007 drev restauranten Gastronomique med de skarpeste, unge kokke bag komfuret, er nu den smukke ramme om Mielcke og Hurtigkarl gourmetrestaurant, som måske er en af byens mest kreative.

Mielcke og Hurtigkarls køkken er eksperimenterende i en grad, der udfordrer gæstens opfattelse af, hvad mad er, men i 2010, hvor de første gang i restaurantens historie holder åbent om vinteren, lancerede de også en klassisk menu på fire retter,som alternativ til de 8-retters meget moderne menu.

Restauranten er selvforsynende med urter fra den fredede have, hvis 20.500 kvadratmeter delt op i indre temahaver, er et besøg værd.

Jakob Mielcke har de senere år sat et tydligere og tydligere kunstnerisk aftryk på restauranten - både på tallerknen og i det smukke store lokale fyldt med organisk inspiration, lys og natur. Han er autodidakt kok og har blandt andet, som en af de eneste danske kokke, været forbi Pierre Gagnaire i Paris og stå i lære.

Michelin-guiden har aldrig overgivet sig til Mielcke & Hurtigkarl, et faktum som efterhånden er blevet en stående joke hos de danske madanmeldere og et symbol på, at man ikke skal tro på alt, hvad man læser.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Forrygende og magisk

Nok en forrygende og magisk aften på en af Københavns allerbedste restauranter! Udsøgte serveringer ledsaget af udsøgte vine, som man ikke smager hver dag, serveret og præsenteret af en af Danmarks allerbedste sommerlierer. Vi kan varmt anbefale en aften hos Mielcke og Hurtigkarl. Forhåbentlig Michelin-guiden også snart får øjnene op for dette fantastiske sted!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Foto: Ikke oplyst

Sushikursus for begyndere

Byliv

Foto: Ikke oplyst

Sushikursus for børn (10-12 år)

Byliv

Foto: Ikke oplyst

Sushikursus for børn (8-10 år)

Byliv

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester