Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/17

Michelin-restaurant rykker teltpælene op og flytter til ny bydel

  • Restaurant CLOU, Borgergade 16 Foto: Martin Sylvest AndersenRestaurant CLOU, Borgergade 16 Foto: Martin Sylvest Andersen
Med et fingerknips rykker en af Københavns Michelin-restauranter til helt nyt kvarter.

For fem år siden slog Restaurant Clou dørene op i Borgergade. Året efter fik de en Michelin-stjerne, og mandag 4. september får de så med et snuptag ny adresse.

»Det har været både sjovt og meget lærerigt at få en restaurant til at udvikle sig, og jeg tror, ​​at vi har gjort den bedre hver eneste dag. Men vi har også nået et punkt, hvor loftet ikke er højt nok til fuldt ud at favne den udviklede knowhow og ambitioner, som vi har skabt igennem de sidste fem år. En ændring er nødvendig for at kunne vokse - på alle måder,« fortæller ejer Jonathan Berntsen.

Læs også: Nørrebro har fået ny seriøs whiskeybar med over 340 forskellige slags

Derfor skal man altså indstille sin GPS til Øster Farimagsgade 8 på Østerbro i fremtiden, hvis man vil ind og opleve det kreative køkken.

Lokalerne ligger lige ved siden af Aamanns og har indenfor de seneste par år både huset den franske kagebutik, Petit Plats samt Brass som serverede glutenfri æggewraps.

Men nu kommer der altså seriøs gastronomisk gas på komfuret, når Clou rykker ind.

I de nye lokaler er her plads til 20 spisende gæster ad gangen, og menuen herinde tæller mere end 20 retter på en aften.

Læs også: Legendarisk café lukker og bliver til ambitiøs ølbar

Hvad: Clou
Hvor: Øster Farigmagsgade 8, Østerbro
Hvornår: Clou flytter mandag d. 4. september