Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/08

Meyers Deli på Gammel Kongevej

Meyers Deli på Gammel Kongevej

Gammel Kongevej 107
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Alle ugens dage 8.30-22.00

Kontakt

33 25 45 95
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Dansk - nyt

 

 

 

  • Foto: PR Foto: Ikke oplystFoto: PR
  • Foto: PR Foto: Ikke oplystFoto: PR
  • Gæster i cafeteriet i Meyers deli på Gammel Kongevej Foto: Else BjørnGæster i cafeteriet i Meyers deli på Gammel Kongevej Foto: Else Bjørn
En kombineret delikatesse-forretning, kolonialforretning, kaffebar og et afslappet spisested. Spis ved langborde uden dug eller køb de hjemmelavede retter med hjem.
...
Claus Meyers første kombinerede delikatesse-forretning, kolonialforretning, kaffebar og moderne cafeteria ligger på Gammel Kongevej. Den er åben hver dag fra tidligt til sent.

Spise her
Her kan du enten spise ved store fællesborde uden dug eller købe de hjemmelavede retter med hjem. Vær forberedt på selvbetjening indtil kl. 17, hvor der er bordservering. Skinner solen varmt fra oven, kan du også nyde dit måltid udenfor.

Med hjem
Kølemontren kan f.eks. indeholde lakserillette, kyllingesalat og rødbedehummus. Du kan også få varme retter, og retter som du selv tilbereder eller varmer i ovnen. Køb f.eks. en kernebolle til. De mætter godt og er, ligesom resten af brødet, bagt på Meyers eget bageri.

I weekenden kan du få brunch.

Meyers Deli på Gammel Kongevej åbnede i april 2005.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

for meget Meyer, for lidt mad

Alt for for kedeligt, alt for dyrt. Prøv f.ex labskovs (kogte kartofler med noget bouillon) som takeaway til til 120 kr.

 

Picnicbox..

Da jeg i torsdags kiggede på vejrudsigten og kunne konstatere at vejret fredag lovede godt, så gik jeg på nettet for at undersøge picnic muligheder.
Jeg fik hurtigt snuset mig frem til at i havde en lækker picnicbox, og vi behøvede ikke engang bestille i forvejen… Der skulle kun aflægges en bestilling ved køb af mere end 15 kuverter før det var nødvendigt at bestille.
Da vi bor på Vesterbro var det oplagt at slå vejen forbi jeres butik på Gl.Kongevej, inden turen skulle gå videre til en hyggelig aften i Frederiksberg Have.

Da vi kommer frem til butikken kan vi se et stort flot skilt lige ude foran jeres indgang med denne picnicbox.. Forventningerne er høje, og vi glæder os til at se hvad i har lagt i denne box. (Klokken var 16, og butikken var på ingen måde crowded).

Jeg henvender mig ved kassen og ekspedienten spørger hvad hun kan gøre. Jeg beder om 2 x picnicboxe, og gud hjælpe mig om hun så ikke spørger om vi har bestilt!?
Jeg oplyser hende at det har jeg ikke da jeg på hjemmesiden har kunne læse mig frem til at det ikke er nødvendigt på Gl.Kongevej.. Hun oplyser at man desværre skal have bestilt, så hun beklager at hun ikke kan hjælpe mig.. Vi må derfor gå slukøret og uforstående fra jeres forretning igen.

Det er simpelthen ikke ok at misinformere på den måde! Hvis i har kalkuleret forkert ift. hvor mange der kommer forbi for at købe en picnicbox, så er det heller ikke ok.
Det ville det måske have været hvis i netop havde åbnet og ikke gjort jer erfaringer! Det er ganske enkelt pinligt og direkte amatøragtigt hvis fejlkalkulering er tilfældet!

Jeg har besøgt jeres deli mange gange med god succes, men det her sætter jer mildest talt ikke i noget særligt godt lys!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester