Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/11/12

Mexicansk gadekøkken midt i København

  • Foto: PR Foto: PR
Find din sombrero og poncho frem, for nu slå Skindergade 36 dørene op for Barburrito.

Hvis du er træt af københavnsk decemberkulde, så tag en tur til Mexico. Ingen penge? Ingen problem. Det mexicanske gadekøkken, Barburitto, åbner i Skindergade.

Det er drengene bag Toldboden, Sankt P og Hive natklub, Frederik Schlütter og Asger Hjort, der er teamet op med restauratør og kogebogsforfatteren, Patrick Bachmann for at udviklet Barburrito.

Indretningen er faktisk inspireret af en ægte New York Diner, men maden holder sig syd for grænsen.

Menukortet er nemlig dedikeret til gadekøkkenet og de hurtige serveringer, men følger også årstiderne. Den klassiske grillede majskolbe fås smurt med koriander creme, tør ost, chili og lime. Retten er for øvrigt dedikeret til den mexicanske wrestler,

Rodolfo Guzman Huerta, fordi et af hans dødelige signature-tricks netop hed 'The Corn Screw'.

Gadekøkkenet tilbyder også nachos lavet af madbananer samt ceviche. Og bare fordi man er mexicansk restaurant, kan man jo godt hoppe med på den danske julestemning. Derfor serverer Barburrito da også sprødt hjemmelavet flæskesvær med guacamole. Priserne for gadekøkken ligger alle under de 40 kroner og tacos under 30.

Eller man kunne måske gå i en anden retning og vælge den ærkemexicanske burrito, som hos Barburrito er blevet videreudviklet til at indeholde braiserede kalvekæber. Det er da lige før, man får lyst til at smække en sombrero på og skylle efter med tequila.

Hvilket Barburrito selvfølgelig også er leveringsdygtig i. Derudover har cocktailguruen Gromit udviklet alle stedets lemonader og margaritas.

Hvad: Barburrito åbningsreception
Hvor: Skindergade 36, København K
Hvornår: Åbningsreception lørdag d. 1. december kl. 21.00-24.00

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register