Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/02/08

Metropolitain Café og Brasserie

  • Foto: Ikke oplyst
Ved metrostationen ved Frederiksberg Centeret ligger den frankofile cafe Metropolitain, hvor også mødre med babyer er velkommen.


Skal du mødes med en veninde, der kommer fra en anden bydel, og det skal være tæt på en metrostation, er Metropolitain på ved Frederiksbergs Centerets metrostation perfekt.

Her er god plads til at parkere barnevognen uden for den gamle bygning, der i dag huser en børnevenlig cafe og fransk-inspireret brasserie. Liften må du gerne tage med ind.

»Vi har en politik om, at vi gerne vil gøre lidt ekstra for børnefamilierne, så er er fri amning, og vi har sofaer, hvor man kan sidde og hygge sig, så vi får besøg af mange mødregrupper« fortæller Carl Weitling fra Metropolitain, der har en søstercafe i Roskilde, der hedder Druedahls.

Læs mere: De 5 cafeer, hvor du gerne må amme

Metropolitain har en kok fra Cannes, der serverer brunch på alle hverdage og brunch-buffet i weekenden. Efter klokken 17 står menuen på mere ambitiøse retter.

Foruden mødre er mange af cafeens gæster studerende fra Copenhagen Business School.

Metropolitain Café og Brasserie hed tidligere Druedahls.

Book dit bord online
Brugeromtale
Oprettet af: Metropolitain Cafe & Brasserie 4. feb 2008
Senest redigeret af jens krag 27. aug 2012

På en af Frederiksberg dejligste pladser finder du Metropolitain café og Brasseri.

Beliggende i den gamle stationsbygning,der er restaureret for få år siden, sidder man godt og hyggeligt, hvad enten man vil sidde i en af de to sofaer eller ved et af de mange borde.

Menukortet er klassisk café med burgere og clubsandwich, men køkkenchef Lisbeth Skytte sørger altid for at der et bredt udvalg af salater og supper. I vintersæsonen er der for eksempel altid 4 forskellige slags suppe på kortet.

Selvfølgelig er der også brunch, hvilken café ville forsøge sig uden... I hverdagene drejer det sig om en tallerkenanrettet brunch. Hvorimod det i weekenderne er en buffét. Og den kan sagtens indeholde hjemmelavede frikadeller, hvis det er det de har lyst til i køkkenet.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.