Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/14

Mellemrummet

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst
  12  

I Ravnsborggade på indre Nørrebro gemmer sig et mellemrum. Her åbner organisationen Mellemfolkeligt Samvirke nemlig hver dag dørene i deres café, Mellemrummet.

Men det er ikke det hele, for her kan man føle sig som et bedre menneske på flere måder. Mellemrummet går nemlig meget højt op i, at det, de serverer, er fremstillet økologisk og efter fair trade-principperne.

Det betyder, at bønderne for eksempel får en mere fair betaling for deres råvarer, og at der investeres i bedre sundhed, uddannelse og produktionsforhold.

Samtidig køber man sig ikke fattig på Mellemrummet. Prislejet kan alle være med på. Oven i købet er stemningen god, og der er ofte koncerter og andre live-begivenheder.

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 54588 1. nov 2010

Få en billig brandert, hyg dig med vennerne og gør samtidig noget ved fattigdom og ulighed i verden. Sådan bliver virkeligheden for Mellemrummets gæster. Den ny café i Ravnsborggade, som åbner den 5. november, giver nemlig alt overskud til Mellemfolkeligt Samvirkes projekter i udviklingslande.

Mellemrummet er 99,9 % frivillig, 99,9 % øko og 100 % hygge og består af over 100 frivillige, som donerer tid og humør til at gøre festen fantastisk, eftermiddagens selskab skønt og debatmødet øjeåbnende.

Ud over pilsnere, mad og søde bartendere vil Mellemrummet løbende have hel masse forskellige arrangementer med et afslappet kulturelt omdrejningspunkt. Der vil løbende være bands, dj’s, bobspilsturneringer, quizaftener, foredrag og debat med globalt udsyn og meget mere.

Man kan også komme ned og bytte en bog. Store reoler vil være fyldt med gode bøger, som man så frit kan vælge fra, hvis man selv efterlader en medbragt.

Prisliste på udvalgte ting – alt økologisk:

Thy pilsner på flaske: 18
Thy Limfjordspilsner: 25
Ørbæk Brown Ale: 30
Thy pilsner på fad: 28
Thy classic på fad: 30

Shots:
Vodka, rom, whisky etc: 20
Ouzo og snaps: 15

Drinks:
Enhedspris (3 cl): 40 kroner

Vin:
30 kroner per glas, 150 kroner flasken

Vand:
Naturfrisk og Søbogaard: 20
Hancock: 15

Kaffe etc.
Te og Americano: 15
Latte etc: 22

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.