Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/09/17

Mät 99

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Sommerskos gamle lokaler er nu fyldt med ølvæg, trøffelhotdog og arkademaskiner.

Kronprinsensgade 6 vil altid have et ekko af Café Sommersko i væggene - Københavns første café, som nåede at ligge her i 40 år, før de måtte dreje nøglen om.

Ind er i stedet rykket MÄT 99, som også står bag Mät på Nytorv 5.

Herinde er konceptet 'fast casual', hvilket dækker over en seriøs madlavning, som gør sig umage parret med fast-foodes hurtige tilberedning og afslappede atmosfære.

Mät 99 er en kombineret ølbar/fast casual køkken. Væk med de hvide duge og ind med simpel mad til priser omkring de 99kr.
Der er bestilling oppe i baren, hvor der derefter er selvbetjening af øl og sodavand. Man henter også selv sin mad oppe fra det åbne køkken, når bipperen indikerer afhentning.

Som navnet ligesom antyder, så er hensigten, at man bliver mæt herinde. Hvis man lægger vejen forbi om morgenen, kan man bygge sin egen morgenmad for 99 kr. hvor man krydser sine ønsker af på en seddel.

Foto: PR

Ellers kan man gå på rov i forskellige udskæringer, bl.a. BBQ short ribs, marineret i en speciel rub i 24 timer, med tilhørende sides - eller måske er man mere til 'Lazy's' såsom trøffelhotdog, waffel & chicken burger eller salater.

På bordene er der oplinet dips/saucer, som chefkokken har udvalgt - man kan blandt andet få mango/habanero og honey/mustard.

Foto: PR

Til tørsten har deres ølvæg et udbud med 10 haner med diverse specialøl og økologiske øl. Man kan købe dem én efter én eller gå all in og bestille MÄT Unlimited beers, så man får smagt allesammen i et to timers tidsrum. Samme finte kan laves med sodavand.

Her er indrettet med klassiske flippermaskiner samt arkademaskiner, hvor der kan spilles gamle klassikere som Bomberman, Bubble Bobble, Street fighter og Tetris.

Her er også andeledes events flere gange om ugen, som f.eks. hurtigspisning-konkurrence og Beerpong-turneringer for hold.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.