Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/01/17

Mastro

  • Madanmeldelse af restauranten Mastro Foto: Malene Anthony NielsenMadanmeldelse af restauranten Mastro Foto: Malene Anthony Nielsen
Den italienske deli, Mastro, i Hellerup laver sin pasta fra grunden og serverer den med bl.a. græsk naturvin.

De fleste, som har deres gang i Hellerup, kender værtshuset Sankt Peder, der gennem en menneskealder har været et reservat i reservatet, hvor man kan nyde et stykke smørrebrød og lidt tobak, som i gode gamle dage. Hvad de færreste endnu har opdaget er, at der overfor dette klassiske vandingshul, gemt bag en facade med kulørte lamper, befinder en god lille italiensk biks ved navn Mastro.

Madanmeldelse af restauranten Mastro Foto: Malene Anthony Nielsen

Bag navnet står den liguriske kok Vincenzo Mastruzzo, som har arbejdet på stort set alle byens gode italienere inklusive Era Ora og 2900-naboen Alto Palato, og hans norske kone Anna Kristina Skaar Olsen, som på glimrende vis forestår serveringen.

Selv kalder de to stedet »pasteria, deli og bar«. Omdrejningspunket er således pastaen, som Vincenzo daglig laver i hånden af forskellige meltyper og som man kan købe rå og koge derhjemme, eller vælge at spise på stedet. Ud over pastaretterne indeholder kortet også en håndfuld anti pasti, to skiftende hovedretter og to desserter, så man kan sagtens få en hel aften til at gå.

Mest bemærkelsesværdigt er vinkortet, som på de fleste andre italienske restauranter er temmelig konservativt og udelukkende baseret på flasker fra støvlelandet. Her kan imidlertid vælge mellem flere gode champagner (fra Champagne) og naturvin fra bl.a. Tjekkiet og Grækenland. Er man til mere klassisk italiensk vin kan man såmænd også nuppe en flaske af Angelo Gaja’s Sori San Lorenzo 1997, som står til 5.000 kr. flasken.

Madanmeldelse af restauranten Mastro Foto: Malene Anthony Nielsen

Håndlavet pasta

Hvad: Mastro
Hvor: Sankt Peders Vej 1, Hellerup, tlf 32 201528
Hvor meget: Priser: Hovedret 195,- Vin 285 kr.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.