Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/02/14

Masser af gratis tilbud i Meyers nye bageri

  • Foto: Christian Als Foto: Christian Als
Meyers Bageri udvider med ny forretning, og der er masser af gratis prøver på åbningsdagen. Se hvor han åbner her.

Så åbner Meyer endnu et bageri. Denne gang er det i lokaler på Gl. Kongevej 103, nærmest som nabo til sin egen deli i nr. 107. Meyers Bageri åbner torsdag 20. februar, kl. 7, og vanen tro er der fest og ballade den første dag.

Læs mere: Se billederne: Her er alle Meyers succeser

Ligesom i Meyers bageri på Amager har de også taget en pizzabager med til Gl. Kongevej, så man hver dag kl. 17-20 kan vælge mellem seks forskellige slags pizza, både røde og hvide, med eller uden tomatsauce.

Dejen er fremstillet af deres eget økologiske mel med 10% stenformalet ølandshvede og er koldhævet med surdej. De har også gjort sig umage med fyldet, f.eks. laver de selv Coppa (lufttørret svinenakke) på Nordhavn Charcuteri.

Her er programmet for den nye Meyers Bageri:

Kl. 7-9: Smag vores kanelsnurre, når Meyers laver verdens største! Du kan også tage to med hjem i normal størrelse for 25 kr.

Kl. 9-11: Smagsprøver på Meyers mest solgte brød, ølandshvedebrødet. Tag et med hjem for 30 kr.

Kl. 11-13: Smagsprøver på karamelliserede snegle. Tag to med hjem for 25 kr.

Kl. 13-14: Tag dit eget hjemmebagte brød med og få en snak om det samt gode bageråd af Kristian Seerup og Claus Meyer. De 10 første modtager en signeret jubilæumsbog.

Kl. 14-17: Hør Kristian Seerup fortælle om de forskellige kornsorter fra Grupe&Meyer og hvordan du får mest glæde af dem i dine brød. Der er gratis mel til de 100 første, og alle der har lyst får gratis surdej med hjem. Husk en beholder! Børn kan prøve at kværne deres eget mel. Der kan købes en pose friskkværnet ølandshvedemel med hjem til  25 kr.

Kl. 17-20: Smagsprøver på pizza. Køb pizza med hjem for 65 kr.

Hvad: Meyers Bageri Gl. Kongevej
Hvor: Gl. Kongevej 103
Hvornår: Åbner torsdag d. 20. februar kl. 7