Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/02/13

MASH Skovriderkroen: Braida kongen af Barbera Winemaker's Dinner

Brugeromtale
Oprettet af: Philipson Wine 4. feb 2013

Braida og firmaets stifter, Giacomo Bologna, hænger uløseligt sammen med Barbera. Braida var om nogen dem, der skabte kvalitesbarbera og Giacomo Bologna var pioneren indenfor udviklingen af Barbera til en kvalitesdrue, der kan skabe kvaliteter fuldt ud på højde med Piemontes mest berømte drue, Nebbiolo. I dag producerer Braida ikke blot tre af de ypperste luksusbarberaer, Bricco dell'Uccellone, Bricco della Bigotta og Ai Suma, men også vlue-for-money vinene Il Bacialé og Montebruna og fejende flotte vine i andre prisklasser. Tag på opdagelse i Barberaens univers med Braida. Mød eksportdirektør Norbert Reinisch, medejer og gift med Raffaella Bologna.

MASH står for Modern American Steakhouse, og er grundlagt af samme ejere som Sommelier og Umami i København. De nu fire Mash-restauranter i henholdsvis København, Charlottenlund, Århus og Københavns lufthavn er danskejede og danskdrevne, men helt ned i detaljen gennemført efter amerikansk steakhouse-forbillede. Det vil sige oksekød af allerhøjeste kvalitet, amerikans inspireret spisekort og tjenere, der ved, hvad de har med at gøre, og som i ord og handling viser, at de er til for gæsten.

•MASH - Skovriderkroen
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund

Aperitif
•2011 Il Fiore Langhe Bianco Braida Giacomo Bologna

1. ret
•2010 Il Bacialé Barbera Monferrato Braida
•2010 Montebruna Barbera d'Asti Piemonte Braida
•Tatar salte agurker - luftig creme - karse

2. ret
•2009 Bricco dell'Uccellone Barbera Braida
•2008 Bricco dell'Uccellone Barbera Braida
•Perlebyg "risotto" Confiterede svampe - spåner af samme og parmesan

3. ret
•2009 Bricco della Bigotta Barbera d'Asti Piemonte Braida
•2008 Bricco della Bigotta Barbera d'Asti Piemonte Braida
•Sprøde kalvebrisler, syltede grøntsager - skilt sauce

4. ret
•2009 Ai Suma Barbera d'Asti Braida
•Grillet Medaillon af okse Knuste rødbeder - MASH timian/hvidløgs sauce

5. ret
•2012 Vigna Senza Nome Moscato d'Asti Braida
•Syltede skovbær Sødt & sprødt knas - Jacob & Jakob Mascarpone is

Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register