Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

MASH Skovriderkroen

MASH Skovriderkroen

Strandvejen 235
2920 Charlottenlund

Åbningstider

Frokost alle dage 12.00– 15.00, aften søn-ons 17.30-22.00, tor-lør 17.30-23.00

Kontakt

33 13 93 00
 

Køkkentype

Amerikansk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Atmosfære

Trendy

Udsigt

 

 

 

  • MASH i Skovriderkroen fotograferet i juni 2010. Foto: Else BjørnMASH i Skovriderkroen fotograferet i juni 2010. Foto: Else Bjørn
  • MASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else BjørnMASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else Bjørn
  • MASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else BjørnMASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else Bjørn
  • MASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else BjørnMASH i Skovriderkroen fotograferet 1. maj 2010, hvor åbningsreceptionen blev holdt. Foto: Else Bjørn
MASH i Skovriderkroen åbnede med både børnemenu og sol på terrassen, og er klar når det bøf-elskende jet-set-publikum vil ud af byen til strand og vand.

I 2010 fik det succesfulde, amerikanske steakhouse MASH i Bredgade sin første filial. Den ligger i Skovriderkroen på Strandvejen og er nabo til Brasserie Bisous.

Hvor MASH i Bredgade er de voksnes, de riges og kendtes legeplads, vil MASH i Skovriderkroen gerne være en mere familievenlig restaurant, hvor du kan spise din steak under åben himmel tæt på skov og strand.

Sol på terrassen
Ligesom i Bredgade sidder gæsterne i sofaer i adskilte båse, der giver lidt mere privatsfære omkring bordet, men MASH i Skovriderkroen er mindre og lysere med plads til 70 gæster i restauranten og 110 gæster udenfor på de to terrasser - en med aftensol og en med lidt middagssol og ejendomsmæglerkig til Øresund.

Bag indretningen står designeren Mark Duncalf, som også har indrettet Umami i Store Kongensgade, restauranter i New York og Louis Vuittons butikker.

Børnemenu
Børnemenuen står på bøffer i mini-størrelse, spaghetti og burgers, og MASH har også lavet en håndsrækning til forældrene i form af en lille børnepakke, som skal holde poderne beskæftiget, så mor og far også kan nyde at være på restaurant. Du kan se hele børnemenuen på MASHs eget website.

"Vi laver ikke om på konceptet eller stilen fra Bredgade, men vi laver en børnemenu, så familen en tirsdag aften kan tage junior med under armen. Lille Sarah på fire år kan jo ikke spise en 300 grams amerikansk ribeye, så vi tilpasser portionerne og retterne til, hvad jeg selv ville servere for mine egne børn på 5 og 8 år", forklarede medejer Jesper Boelskifte. Han står sammen med partnerne Erik Gemail og Francis Cardenau også bag Le Sommelier og Umami.

Også MASH-køkkenchefen, Béarnaise-kongen Rasmus Oubæk, er med i ejerkredsen. Han har ansvaret for, at der i det tidligere Umami Go-køkken i Store Kongensgade bliver produceret de berømte pommes frites, og at Bearnaisen er intet mindre end perfekt og mundsvandsdrivende.

Har før haft Skovriderkroen
Jesper Boelskifte, Erik Gemal og Francis Cardenau har tidligere drevet Skovriderkroen som restaurant, brasserie og natklub i tre år før finanskrisen.

”Skovriderkroen var et dejligt bekendtskab, og vi rykkede kun ud, fordi den blev solgt, og vi ikke kunne blive enige om de fremtidige betingelser med de nye ejere. Vi havde tre gode år, og derfor vil vi gerne tilbage", forklarede Jesper Boelskifte før åbningen. Restaurantchef på MASH bliver sommelieren Dennis Rasmussen, der tidligere har været på Le Sommelier og kommer fra en tilsvarende stilling på michelinrestauranten MR. Vinkortet er lidt mindre end i Bredgade, men antallet af vine, som du kan købe et enkelt glas af, er det samme.

Lad bilen stå
Fra Nørreport til Skovriderkroen er 8 kilometer, og på en sommerdag er det ofte hurtigere at tage cyklen gennem Hellerup og op langs kysten. Bus 14 fra Rådhuspladsen er undervejs i godt en halv time, før den holder udenfor Skovriderkroen.

MASH i Skovriderkroen åbnede 3. maj 2010.

Også i Skovriderkroen
Brasserie Bisous - fransk-inspireret spisested, hvor Bottega før lå
Den kinesiske buffet-restaurant Jasmin
Café B i Bomhuset - der også har en cafetaria-filial i Skovshoved Havn

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.