Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/10/15

MASH Penthouse

  • Foto: Claudia Dons Foto: Claudia Dons
MASH Penthouse på 12. etage af Tivolihotellet er en gigantisk lussing til den danske jantelov. Her er højt til loftet, højt til himlen og kort til en rigtig god bøf.

Der bliver mindre og mindre grund til at tage til New York efterhånden.

København er ved at få sin helt egen skyline på Kalvebod Brygge, og som i The Big Apple er der tænkt fantastiske spisemuligheder ind fra start.

Fra fredag d. 23. oktober kan du nemlig tage elevatoren helt op i toppen og træde ud i højtloftede lokaler domineret af røde farver, båse og den velkendte duft af grillet kød, når den store bøf-pusher MASH slår dørene op for deres nye flagskibsrestaurant på 12. etage.

Se billederne: Så vild er den nye MASH Penthouse

Den populære MASH-kæde har kastet al deres kærlighed ind på at skabe en fuldkommen unik restaurant på 12. etage i Tivoli Hotellets nybyggede hoteltårn. Den nye restaurant tæller blandt andet en stor tagterrasse, restaurantbar og en stille og rolig to etagers glasvinkælder. Det manglede da bare.

Der venter designentusiaster og bøfsultne gæster en gennemført oplevelse med en af byens bedste udsigter.

Foto: Claudia Dons

Steakrestauranterne MASH er først og fremmest kendte for deres menukort, der kan bryste sig af noget af det bedste kød i verden og et vinkort, der matcher. For designelskende er kæden dog også et besøg værd, og den nye penthouse-restaurant på toppen af Tivoli Hotel bliver bestemt ingen undtagelse.

Læs også: Kobe kommer: Verdens vildeste bøf klar til København

'Det har altid været vores ambition at skabe oplevelser, og fuldendte madoplevelse består ikke kun af det, der serveres, men også af designet og stemningen der omgiver maden. Det vil gæsterne på vores nye restaurant også få at se og mærke,' siger Peter Trauboth, restaurantchef i MASH Penthouse og partner i Copenhagen Concepts, der står bag MASH.

Den nye restaurant er den ottende i MASH-familien og den sjette i Danmark.

Tagterrasse, restaurantbar og frokoståbent
Den nye restaurant på toppen af Tivoli Hotellet er med sine 400 kvadratmeter og plads til 90 spisende gæster indenfor og 60 udenfor ikke en af kædens største, men til gengæld den eneste med tagterrasse i 12 etagers højde og frokoståbent i weekenderne. Desuden kommer restaurantens skybar til at spille en helt central rolle på det nye steakhouse.

Kom med indenfor: Billederserie fra MASH Penthouse

'I kraft af den særlige beliggenhed har restaurantbaren fået særligt meget opmærksomhed, og vi har hyret nogle af branchens bedste bartendere. Så vi håber selvfølgelig, at restauranten også vil tiltrække mange gæster, som ønsker at nyde en cocktail med en af byens flotteste udsigter – og gerne i forlængelse af en middag,' siger Peter Trauboth.

Restaurantens bar kommer til at holde åbent til kl. 02:00.

Duncalf går i Utzons fodspor med toetagers glasvinkælder
Tivoli hotellet er tegnet af arkitekt Kim Utzon og inkluderer blandt andet en pool med glasbund, der svæver over hotellets facade.

Samme nytænkning har MASH’ designer Mike Duncalf ladet sig inspirere af i indretningen af penthouse-restauranten, og et bærende element er derfor en toetagers glasvinkælder bygget ind i restauranten, som huser en af Danmarks mest velassorterede vinsamlinger.

Menukortet er som vi kender der fra byens øvrige MASH-restauranter. Masser er protein, veltilllavede side-orders, saucer og grill.

Læs også guiden: De 5 gode burgerjoints

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester