Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/09/17

MASH åbner ny restaurant på Frederiksberg

  • Nyeste MASH restaurant er denne i Odense.  Foto: Claudia Done

    Nyeste MASH restaurant er denne i Odense.

    Foto: Claudia Done
Den succesfulde bøf-kæde kigger på den gamle bydel.

De har allerede restauranter i København, Aarhus, Hamborg og London og senest Odense, men de kan simpelthen ikke lade være med at udvide konceptet med bøffer og vin.

»MASH er i vækst, og succesen i Odense har givet os appetit på flere åbninger her i Danmark. Vi har i lang tid haft et godt øje til Frederiksberg, bl.a. fordi vi ved, at en del af vores faste gæster på Bredgade kommer derfra, og fordi borgerne på Frederiksberg holder af at spise både godt og lokalt. Jeg satser på, vi kan få en attraktiv placering midt på Frederiksberg, men hvor det kan blive, kan jeg desværre endnu ikke sige,« fortæller Mikkel Glahn, Marketing Manager og Partner i Copenhagen Concepts, som også står bag Le Sommelier og Umami.

Læs også: Københavnsk bartender vinder sølv i verdens største cocktailkonkurrence

Så nu rykker de MASH til Frederiksberg.

»Lige nu er vi i forhandlinger om et par rigtigt spændende adresser på Frederiksberg, men vi skal være helt sikre på placeringen, før vi slår til. Når vi åbner en ny MASH, som indebærer en tocifret millioninvestering, betyder det naturligvis alt for os at finde de helt rigtige lokaler på den helt rigtige beliggenhed. Vi håber, at det meget snart falder på plads, så vi kan bekræfte, at MASH kommer til Frederiksberg,« siger Mikkel Glahn.

Læs også: Ny Nørrebro-café går amok i milkshakes