Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/12/13

MASH

MASH

Bredgade 20
1260 København K

Åbningstider

Frokost
man–fre: 12.00 – 15.00

Aften
søn-ons: 17.30 – 22.00
tors-lør: 17.30 – 23.00

Kontakt

33 13 93 00
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Amerikansk

Kosmopolitisk

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Da bøffen kom på galleri
MASH er fortællingen om en succeshistorie midt i en krisetid. For mens finanskrisen rasede på sit højeste i 2009, kunne de færreste tro deres egne ører, da folkene bag Le Sommelier og Umami bekendtgjorde, at de ville åbne et gigantisk steakhouse i det gamle Gallerie Asbæk i Bredgade. Men her 4 år senere er kritikken for længst forstummet, for danskerne har forelsket sig i konceptet og spenderer gerne hundredevis af kroner på de særligt udvalgte udskæringer.

Faktisk har succesen været til at tage og føle på i en sådan grad, at MASH i skrivende stund har hele 5 restauranter, der, foruden filialen i Bredgade, befinder sig på Skovriderkroen, i lufthaven, midt i Aarhus og ikke mindst i det fashionable SoHo-kvarter i London. Sidstnævnte imponerede såvel danske som engelske branchefolk ved at tage prisen som den engelske hovedstads bedste restaurant ved 'London Lifestyle Awards' i efteråret 2013 - under et år efter åbningen.

Men folkene fra MASH er ikke uvante med at vinde hæder i den gastronomiske verden. Således kan de prale af, at Wine Director for Copenhagen Concepts Arvid Rosengren vandt guld til europamesterskabet for sommelierer 2013, mens restaurantchef Fredrik Hierne indtog den øverste plads på podiet ved det svenske mesterskab og senere andenpladsen i kampen om at blive nordens bedste vintjener. De to herrer har da også rigelige materialer at arbejde med, idet MASH er hjemsted for en af Europas flotteste samlinger af især amerikanske topvine. Skal du holde et større selskab kan du sågar booke langbordet i vinkælderen, omgivet af flasker fra gulv til loft. Krogmodnet eller majsfodret?

Selvom der er kælet for vinkortet, er kødet dog den altoverskyggende superstar på det moderne, amerikanske steakhouse, og det kommer i et væld af typer og udskæringer. Du kan bl.a. få "Danish Dryaged", der efter flere ugers krogmodning giver en mindre saftig men utroligt intens smagsoplevelse. Er du mere til en klassisk, juicy steak anbefales kødet fra Uruguay eller det majsfodrede kvæg fra Omaha i Nebraska. Er lønnen lige gået ind, eller skal den bare stå på en ektravagant spiseoplevelse, byder kortet også på det såkaldte Wagyu-kød; en fætter til det Japanske kobekvæg hvis sirlige fedtmarmorering efter sigende skulle sikre silkebløde bøfdrømme i flere dage derpå.

Man behøver dog ikke være bøfbaron for at spise på MASH, for køkkenet tilbereder også majsfodret kylling og diverse fiske-hovedretter som pighvar, dorade og grillet hummer. Fælles for alle hovedretter er dog, at du kan gå ombord i en byge af saucer og side orders fra sunde salater til akkompagnementer, der nok ikke er at finde blandt sundhedsstyrelsens kostråd. Men så er det godt, at en tur på MASH mest af alt handler om livsnydelse, og den syndige mac & cheese og de sprøde chili fries smager bare fantastisk til en stor bøf. Menukortet byder også på et udvalg af småretter, der med fordel kan deles af alle ved bordet som forret.

Indretningen er skabt af det engelske designfirma Orbit, som også står bag det gennemførte interiør på søsterrestauranten Umami. På MASH er den klassiske amerikaner-diner blevet tilsat et grundigt skud nordisk luksus i form af mørke træsorter og klinker på væggene. Du sidder blødt i de blodrøde sofaer, der danner halvprivate båse i den store spisesal. I baren, som er det første, man møder på MASH, kan du nyde et stort udvalg af cocktails inspireret af traditionelle, amerikanske smagsnuancer, og har du ikke været heldig at få en bordbestilling igennem, kan du måske få plads ved et af bordene langs baren, der er forbeholdt gæster fra gaden.

Bestil bord her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

SUPER !!!

Det er absolut byens bedste steakhouse, Kan absolut anbefales,
Dyrere end andre steder , men bedre kvalitet og service, Deres Burger er et godt køb til pengene. Bredgade afdelingen er klart mit foretrukne.

 

Overfladisk service

Efter man har fået børn er det knapt så tit man kommer som kommer alene ud at spise. For at være sikker på rigtig god mad og service valgte vi derfor at booke et bord ved MASH i Bredgade.
Servicen synes fra start at være væsentligt bedre end man generelt ser i Kbh.
Forretterne: Foie Gras og Tuna Tartar gik rent ind
Hovedretterne:
1) Uruguya 300 g. Ribeye, medium, m. Fries
2) American 400 g. Ribeye, medium rare, m. Green salad with vinaigrette
Der blev byttet om på stegningen af de to steaks. Det kan ske, men vores tjener tog det ilde op da vi nævnte ombytningen og betvivlede det faktum at den forkerte bøf "blødte". Min hustru endte med at synes hun var så meget til besvær, at hun beholdt sin steak, mens tjeneren valgte at stege min igen, mens tilbehør stod og blev koldt.
Steaken kom tilbage i bedre stand.
Den grønne salat med vinaigrette var en grøn salat med en hvidlig flødeagtig dressing mikset ind i salaten. Når man bestiller vinaigrette forventer man ikke at få en hvidlig flødesmagende dressing, men en simpel dressing der består af følgende ingredienser: Oliven olie, eddike, evt. urter og krydderier.
Vi nævnte dette. Det blev igen taget ilde op og tjeneren forklarede os uvidende gæster at den hvide vinaigrette skam er den helt originale vinaigrette. Det var så det. Hmmmm, vi var ikke overbevist.
Servicen er på overfladen overdådig, men når der opstår spørgsmål eller lignende stopper service og man betragtes som tvær. For 1600 kr. ialt mener jeg godt vi kan og bør forvente mere. Det er ikke godt nok.

 

I worked in a steak house, trust me when i say this is good :)

I really enjoyed my evening out here. We went to the one in Charlottenlund.

Food: The steaks were amazing and cooked to the exact specification you request. However the side dishes were far to greasy for my taste and really unimaginative.

Wine: Did not have the wine... but the beer was good

Service: This was very good. They were all very polite and attentive.

Price: Ouch, but the food and service was worth it. The acoustics were a bit overwhelming though. Good thing you have such great waiters to distract you from that.

There are other places in Copenhagen with a steaks just as good for just over half the price. But i would probably visit MASH again, perhaps one of the other locations.

 

God mad men...

Var på MASH med min mand og to vennepar. I baren bestilte vi drinks mens vi ventede på vores bord - bartenderen virkede sur og som om vi var lidt til overs - eller i bedste fald at vi bare var lidt for langsomme til at beslutte os. I restauranten blev vi mødt af en smilende tjener, som dog også gav os en fornemmelse af at vi vist var kommet ind med 4-toget, når vi, efter hans mening, var lidt længe om at bestille en rødvin. Vi er ikke vinkendere, men vidst vi ville have noget lidt kraftig vin - den eneste hjælp vi fik var at den vin vi først foreslog - "i hvert fald ikke var kraftig". MAden var lækker - tjeneren glemte at vente med at spørge til maden indtil vi faktisk var gået igang med at spise. Bad timing.
Alt i alt: maden var lækker - men vi forlod alligevel MASH med en fornemmelse af at være blevet behandlet højrøvet og meget lidt imødekommende.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester