Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/03/14

Marv & Ben

Marv & Ben

Snaregade 4
1205 København K

Åbningstider

Onsdag til lørdag kl. 18-24.
Sidste bestilling kl. 22.

Kontakt

33 91 01 91
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Gourmet

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
I en af indre bys snoede gader bydes indenfor til Michelin-anbefalet moderne dansk madlavning.

Marv & Ben ligger i en gammel københavnerlejlighed i den smalle, brostensbelagte Snaregade mellem Magstræde og Nybrogade ved Gammel Strand.

"Et gastronomisk værtshus" kalder den daglige leder, kokken Frederik Hvidt sit spisested, som ligger i lokalerne, hvor han før drev den anmelderroste restaurant Saa Hvidt. Men de smukke retter og priserne ligger langt fra bodegaen, så med værtshus lægger han mere vægt på værtskabet.

"Den næsten hjemlige atmosfære har vi kombineret med den bedste stemning fra det lokale værtshus, hvor gæster er på fornavn med værterne", forklarer Hvidt.

Kapacitet i køkkenet
Det er dog ikke Frederik selv, der rumsterer med potter og pander i køkkenet, men derimod den nyslåede køkkenchef Ronnie Vexøe Mortensen. Han kom til Marv & Ben i januar 2014 med et imponerende CV i bagagen - han har både været assistent for Rasmus Kofoed og Jasper Kure til Bocuse d'Or, men også nået forbi D'Angleterre, Søllerød Kro, AOC og Kokkeriet. og senest køkkenchefstilling på Casper Christensens Congo.

Den gastronomiske stil - ikke mindst på et visuelt plan, bærer da også stærkt præg af hans prestigefulde fortid, selvom slutresultatet altid er uhøjtidelig, moderne dansk mad.

Frit valg i menuen
Menukortet byder på en 5-retters menu med bobler før maden, vinmenu, mineralvand kaffe og sødt til 1000 kr. pr. snude. Vil du hellere gå à la carte-vejen, kan man ud fra 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter selv sammensætte 2, 3, 4 eller 5 retter til henholdsvis 325, 365, 405 eller 425 kroner.

Til maden kan du gå på opdagelse i vinkortet, der er en fin blanding af både biodynamiske, økologiske og konventionelle vine fra Europa. Priserne for en flaske starter på ca. 300 kr. og fortsætter opefter.

To etager
Marv & Ben råder over to etager: Den høje stue er mere herskabelig med højt til loftet og tegninger malet direkte på væggen af kunstnerkollektivet "Telefon Til Chefen", mens kælderafdelingen byder på optimal udsigt til kokkenes nidkære arbejde gennem en glasvæg lige ved indgangspartiet.

Indretningen er simpel men hyggelig med rå træborde, levende lys, træmotiver på væggene og kongelige porcelænsfigurer i vindueskarme og på bordene.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Foto: Ikke oplyst

MER’ og bedre SEX – workshop med Jakob Olrik

MER’ og bedre SEX – workshop med Jakob Olrik

Foto: Ikke oplyst

Forfør ham – workshop med Jakob Olrik

Forfør ham – workshop med Jakob Olrik

Foto: Ikke oplyst

Sidsel Storm and jazzy wines @ Andersen Boutique Hotel

Event

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester