Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/08/16

Manfreds

Manfreds

Jægersborggade 40
2200 København N

Åbningstider

Tir-fre 12-22, lør-søn 10-22. Mellem 16 og 16.30 serverer køkkenet kun snacks.

Kontakt

36 96 65 93
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Dansk - nyt

Kosmopolitisk

 

 

 

 • Manfreds fotograferet i maj 2010. Foto: Peter ClausenManfreds fotograferet i maj 2010. Foto: Peter Clausen
 • Kartoffelsuppe med løg til 55 kroner påManfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else BjørnKartoffelsuppe med løg til 55 kroner påManfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn
 • Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else BjørnManfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn
 • Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn

  Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011.

  Foto: Else Bjørn
 • Brændte porrer med parmesan til 55 kroner på Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else BjørnBrændte porrer med parmesan til 55 kroner på Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn
 • Huset champagne af egen import til 95 kroner på Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else BjørnHuset champagne af egen import til 95 kroner på Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn
 • Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011. Foto: Else Bjørn

  Manfreds & Vin to dage efter åbningen i september 2011.

  Foto: Else Bjørn
Relæs lillebror Manfreds i Jægersborggade er vokset. Nu kan flere sidde tæt og spise funky folkekøkkenmad og drikke bio-vin af egen import.

Manfreds startede som en bod med ærtesuppe på Roskilde Festival i 2009, som den tidlige Noma-kok Christian F. Puglisi kaldte Manfreds. I februar 2010 flyttede Manfreds ind i Jægersborggade i nummer 40, mens den dansk-sicilianske kok Christian F. Puglisi og hans makker Lasse Bertelsen var i fuld gang med at gøre restauranten Relæ, som ligger overfor i nummer 41, klar til åbning.

Meget mere Manfreds
På trods af at Manfreds var et hit, og 2011 blev nomineret som både Byens Bedste Brunch og Byens Bedste Takeaway i AOKs Byens Bedste-konkurrence, lukkede det lille laid back sted i sommeren 2011. Men kun for at udvide til nabobutikken og åbne som et endnu mere Manfreds-agtigt funky folkekøkken nogle måneder senere under navnet Manfreds Vin.

Spise her eller med hjem?
Hvor Relæ er en afslappet gourmetrestaurant, er maden på Manfreds enkel og rustik. Til at tage med hjem eller spise i den høje kælder. Man sidder stadig tæt i Manfreds små lokaler. Og man skal ikke forvente en tallerken med kød og lidt alibi-grønt ved siden. Her spiller grøntsagerne hovedrollen, og kødet fylder mindre. Til gengæld er priserne forsøgt holdt i et S.U.- og hverdagsvenligt niveau. Vand koster 25 kroner for en flaske.

Dagen ret eller mange små
Dagens ret koster 125 kroner, og 100 kroner, hvis du tager den med hjem. Bortset fra den er menukortets retter små, der er mange at vælge mellem og de koster mellem 35 og 85 kroner. De er designet til, at man bestiller en stak og deler med dem, man kan li'. De kommer i den rækkefølge, som det passer køkkenet at lave dem. Når du går betaler du ved kassen ved døren.

I weekenden kan du stadig får en sviner (Manfreds brunch med pølser og sprødt svin) eller en elegant version af klassikeren Egg Benedict.

Mere vin!
Vinen en fremtrædende rolle. Sammen med Anders F. S. Hansen har Relæ stiftet sit eget vinfirma ved navn Hvirvelvin, som importerer, hvad de kalder naturlig vin, som de selv beskriver som "afslappet, økologisk, biodynamisk, usvovlet, ufiltreret, afmystificeret, ukompliceret og vigtigst af alt, fuldstændig fantastisk!"

Manfreds og Vin har et lille lokale, som de bruger til selskaber, vinsmagninger og arrangementer.
Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.