Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/10/17

Magasasa åbner ny restaurant med kinesiske cocktails og lækkerbiskner

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Magasasas Vesterbrogade-restaurant serverer moderne kinesisk mad og cocktails - og så kan man klare det hele med en app.

Kina har været foregangsland for mange teknologiske opfindelser, og Magasasas nyeste restaurant har da også en tech-nyhed med til sine gæster. Herinde i de lokaler på Vesterbrogade 39, der tidligere husede NamNam, kan man nemlig klare det meste med en nyudviklet app.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Når man har hentet Magasasas app til sin telefon, finder den selv ud af om man er hjemme - og derfor er i take-away-mode - eller om man er i restauranten, hvor den slår over i in-house-mode.

Fra den kan man kalde på en tjener, bestille mad og drikke eller betale regningen direkte, så man ikke skal sidde og vente ved bordet, hvis man har travlt.

Læs også: De 5 autentiske kinesere

»Vi er stadigvæk i en testfase, og det skal lige igang, men vi synes, det er sjovt at prøve at gå nye veje,« fortæller Jiamin Wang, der er ved at udvikle sig til noget af en kinesisk restaurant-dronning.

Det er hendes fjerde Magasasa, og hvert sted har specialiseret sig i en vinkel på det kinesiske køkken.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Istedgade-restauranten har specialiseret sig i de sydkinesiske Sichuan- og Anhui-provinser og Amagerbrogade har fokus på det kantonesiske Hunan-køkken fra Sydøstkina, mens Kødbyens restaurant kører dim sum.

Her på Vesterbrogade er der en moderne fortolkning af køkkenet fra det store land.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Ligesom på på Dim Sum & Cocktail i Kødbyen laver de her cocktails med masser af kinesiske ingredienser - og det er ikke noget dårligt benspænd. Det har tværtimod givet baren et unikt twist, og til 85 kr. pr. cocktail ligner det en af byens bedst prissatte cocktails, niveauet taget i betragtning.

Man kan således fornøje sig med kinesiske udgaver af Mint Julep, Old Fashioned og mange andre klassikere - dog her peppet væsentlig op med aromatiske og smagsfyldte komponenter fra øst.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Man behøver selvfølgelig ikke bruge app, for at bestille, her er ganske normale tjenere, som bringer forskellige grønne, gule og hvide dim sum, lotusrodssalat eller en kalvetunge med kejserhatte, serveret i rygende varm smedejernspande, så retten bobler på bordet.

Deres forårsruller med confiteret and skal også fremhæves som go-to yndlingsret.

Læs også: Guide: De 5 gode indiske restauranter i København

Priserne er særdeles nede på jorden.

»Ja, vi er jo ikke nogen fine dining restaurant, men vi prøver virkelig at lave maden så lækker, at man kan komme her tit - og har lyst til det,« forklarer Jiamin Wang.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Hvad: Magasasa Fusion & Cocktails
Hvor: Vesterbrogade 39, Vesterbro
Hvornår: Åbner tirsdag 10. oktober 2017