Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/10/11

Mælkebaren

  • Genrefoto Foto: ColorboxGenrefoto Foto: Colorbox
Du må ikke amme i Spisebaren på Illums 4. sal, men det må du gerne i Illums ammelounge Mælkebaren, som ligger for enden af Spisebaren.

Mikkel Shafi, som midt i september 2011 åbnede Spisebaren på toppen af Illum, hører til de restauratører, der synes, at amning hører til i privatsfæren. Derfor har Illum, som gerne vil have småbørnsforældre på besøg, oprettet en såkaldt Mælkebar for enden af Spisebaren, hvor du i bløde møbler kan amme din baby i ro og magelighed.

»Vi vil gerne tage imod mødrene på en positiv måde i et lokale med lækkert design, hvor det er rart at sætte sig ind og amme«, siger Mikkel Shafi.

Mælkebaren er tænkt som en amme-lounge, men man er velkommen til at tage sin caffé latte med derind. Kaffen køber man i Spisebaren og maden spiser man i restauranten.

Elevatoren fra Købmagergade går direkte op til Illums 4. sal, hvor puslerummet ligger ved siden af toiletterne. Barnevognen skal parkeres under et halvtag på terrassen.

Man kan også spise og ryge på terrassen.

Læs også De 5 hvor du gerne må amme

Hvad: Mælkebaren
Hvor: Illum, Østergade 52, 1001 København K
Hvornår: Man-lør 10.00-20.00, søn 11.00-18.00

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.