Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/05/14

Madsvinet

Madsvinet

Enghavevej 58
1674 København V

Åbningstider

Ons-lør 17.30-24

Kontakt

31 32 39 35
 

Måltider

Middag

Atmosfære

Nye steder

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Den tidligere slagterforretning på Enghavevej er nu den rustikke restaurant Madsvinet, der har fliser på gulv og væg i det aflange lokale med fire meter til loftet.

Om det er Rolf Dylsing Nielsen, der er gemmer sig bag navnet Madsvinet, melder historien ikke noget om, men det er ganske vist, at den selvlærte kok står bag restauranten, der åbnede på Enghavevej 58 i januar 2012.

Læs også: Nye restauranter, du kan spise på i 2012

- Det er en gammel drøm, som jeg egentlig havde sagt farvel til, fordi det er svært at tjene penge på en restaurant, men da jeg ledte efter et større lokale til min catering-virksomhed Rent A Chef, faldt jeg over den gamle slagterforretning, og så var fristelsen for stor, siger Rolf Dylsing Nielsen, der ikke kan bryste sig af kendte restauranter på sit C.V.

Priserne ligger omkring 325 kroner for en tre-retters menu og hovedretter fra 195 kroner.
 - Vi serverer fisk og skaldyr og forskellige kødretter som grill, gryderetter og braiserede retter, forklarer Rolf Dylsing Nielsen. Hvis man spørger pænt komponerer de også gerne en vegetarmenu.

Menukort
Rolf Dylsing Nielsen står selv for det lille menukortet med 7-10 valgmuligheder i alt, og er også selv at finde i det åbne køkken i det 14 meter lange lokale, som er 5 meter bredt og har 4 meter til loftet.

Fliserne på gulv og vægge er bevaret, fra dengang slagteren hurtigt skulle kunne spule lokalet. I midten står et langbord, og ved vinduet er en bar med 8 barstole. Er du ude i romantisk ærinde, har Madsvinet også et par 2 mandsborde.

Der er cocktails skrevet på tavlen og i sommerhalvåret også udeservering.

Book dit bord online

Brugeromtale
Oprettet af: Rolf 13. nov 2011
Senest redigeret af Rolf 21. okt 2013

Madsvinet åbnede i januar 2012 i en gammel slagterforretning på Enghavevej.
Restaurantens hjerte er det store åbne køkken, hvor maden
tilberedes og anrettes – roligt, åbent og ærligt.

Madsvinet er med sine rå flisevægge, store åbne køkken og langborde, blevet en darling på Vesterbro.

I køkkenet står, blandt andre, Jacob Mønsted Holse, tidligere Souschef på Kødbyens Fiskebar, som i samarbejde med ejeren, Rolf Dylsing Nielsen og resten af teamet, sætter den sæsonbetonede menu.

Menuen holdes enkel, rå og elegant, og sammensættes fortrinsvis af danske økologiske råvarer, tilført små twists fra hele verden.

Det rustikke udtryk i indretningen giver sig også til kende på tallerknen.
Menuen holdes enkel og rummer altid fisk, skaldyr og dansk økologisk kød fra fritgående dyr. Vegetariske alternativer kan altid laves.
Besøg vores hjemmeside for menu og priser.

Til maden serveres der naturlige vine, et lille udvalg af god lokal øl, samt Madsvinet hjemmelavede brus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et af københavns mest unikke lokaler!

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester