Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/02/12

Madmanifesten

  • Weekendbrunchen på Madmanifesten på Amager er populær både hos folk med og uden børn. Foto: Christian AlsWeekendbrunchen på Madmanifesten på Amager er populær både hos folk med og uden børn. Foto: Christian Als
Det økologiske og børnevenlige spisested på Amager tæt på Øresundsvej har både legerum og puslerum og en weekendbrunch, der er populær blandt folk både med og uden børn.

Madmanifesten hedder spisestedet på Tyrolsgade på Amager tæt på hvor Øresundsvej støder til Amagerbrogade.

Weekendens brunch-buffet har både stamgæster med og uden børn, hvilket dels skyldes en lækker og økologisk brunch-buffet, et legerum og et lille toilet til børnene og muligheden for at få mos og grød til de mindste.

Et andet element i brunch-successen er, at Madmanifesten blandet andet på sit website opfordrer forældrene til at vise hensyn til de andre gæster ved at holde deres børn i legerummet eller tæt til bordet, så de ikke løber rundt og forstyrre andre gæster med tømmermænd, og generelt udvise hensyn til andre gæster, når det gælder leg og lydniveau. Det sidste sætter alle, der har mødt forældre, der råber højere, end deres højtråbende børn, pris på. Brunchen kostede i januar 2012 139 kroner for voksne, 100 kroner for 10 til 14 årige, 75 kroner for seks til ni-årige og 55 kroner for tre til fem-årige.

Madmanifesten har både puslerum og en ammestol, der står lidt afsides, hvis man gerne vil have ro til at amme. Man må amme i restauranten, og Madmanifesten ser så gerne, at man lægger en stofble eller bluse over.

De amerikanske vinduer kan åbnes, hvis du har sat barnevognen udenfor men glemt babyalarmen og lige skal høre om Lille Peter er vågnet. 

Madmanifesten serverer også frokost og middag, men brunchen er mest populær. På hverdage kan du spise morgen mad og brunchtallerken fra klokken 10 til 16.

Madmanifesten åbnede i 2008 og er ejet af Helena Rørbo, som er udlært kok og tidligere blandt andre steder har arbejdet på restaurant Godt, og hendes mand Jan. På adressen lå engang et værtshus.

Brugeromtale
Oprettet af: Madmanifesten 15. aug 2008

Trendy og cool atmosfære med lækker indretning ned til mindste detalje. Eames stole og lamper fra Verner panton og Caravaggio giver Cafeen et stilbevidst udtryk der er sjældent set, og så ligger cafeen tæt på det nye musiktorv ved Øresundsvej.

Caféen har et ret godt gennemtænkt børnelegehjørne i to etager med Køkken/lege og tegneting samt babyhjørne. Her man kan smide ungerne hen, imens man nyder kaffe fra det lækre feinschmeker risteri "Coffee Collective".

Det er en café/restaurant med gode ting på menukortet. Selvom der ikke skiltes med det, er alt økologisk.
SpiseKortet er enkelt og overskueligt og børnedelen af spisekortet er rigtig god og kan i øvrigt sagtens tilpasses, så det passer de små ganer. Kvalitetsmæssigt ligger maden over toppen.

Parret der driver Cafeen går helt vildt op i økologi og den ene af de to ejere er desuden uddannet kok.
Madmanifesten vidner om at der for alvor er gang i kulturlivet på Amager og er klart et besøg (eller flere) værd!

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.