Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/02/12

Madmanifesten

Madmanifesten

Tyrolsgade 6
2300 København S

Åbningstider

Tir-tor 10-21, fre-lør 10-22, søn 10-21. Weekendbrunch 10-15. Lukket på de helligste helligdage.

Kontakt

32 230 300
 

Måltider

Brunch

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Weekendbrunchen på Madmanifesten på Amager er populær både hos folk med og uden børn. Foto: Christian AlsWeekendbrunchen på Madmanifesten på Amager er populær både hos folk med og uden børn. Foto: Christian Als
Det økologiske og børnevenlige spisested på Amager tæt på Øresundsvej har både legerum og puslerum og en weekendbrunch, der er populær blandt folk både med og uden børn.

Madmanifesten hedder spisestedet på Tyrolsgade på Amager tæt på hvor Øresundsvej støder til Amagerbrogade.

Weekendens brunch-buffet har både stamgæster med og uden børn, hvilket dels skyldes en lækker og økologisk brunch-buffet, et legerum og et lille toilet til børnene og muligheden for at få mos og grød til de mindste.

Et andet element i brunch-successen er, at Madmanifesten blandet andet på sit website opfordrer forældrene til at vise hensyn til de andre gæster ved at holde deres børn i legerummet eller tæt til bordet, så de ikke løber rundt og forstyrre andre gæster med tømmermænd, og generelt udvise hensyn til andre gæster, når det gælder leg og lydniveau. Det sidste sætter alle, der har mødt forældre, der råber højere, end deres højtråbende børn, pris på. Brunchen kostede i januar 2012 139 kroner for voksne, 100 kroner for 10 til 14 årige, 75 kroner for seks til ni-årige og 55 kroner for tre til fem-årige.

Madmanifesten har både puslerum og en ammestol, der står lidt afsides, hvis man gerne vil have ro til at amme. Man må amme i restauranten, og Madmanifesten ser så gerne, at man lægger en stofble eller bluse over.

De amerikanske vinduer kan åbnes, hvis du har sat barnevognen udenfor men glemt babyalarmen og lige skal høre om Lille Peter er vågnet. 

Madmanifesten serverer også frokost og middag, men brunchen er mest populær. På hverdage kan du spise morgen mad og brunchtallerken fra klokken 10 til 16.

Madmanifesten åbnede i 2008 og er ejet af Helena Rørbo, som er udlært kok og tidligere blandt andre steder har arbejdet på restaurant Godt, og hendes mand Jan. På adressen lå engang et værtshus.

Brugeromtale
Oprettet af: Madmanifesten 15. aug 2008

Trendy og cool atmosfære med lækker indretning ned til mindste detalje. Eames stole og lamper fra Verner panton og Caravaggio giver Cafeen et stilbevidst udtryk der er sjældent set, og så ligger cafeen tæt på det nye musiktorv ved Øresundsvej.

Caféen har et ret godt gennemtænkt børnelegehjørne i to etager med Køkken/lege og tegneting samt babyhjørne. Her man kan smide ungerne hen, imens man nyder kaffe fra det lækre feinschmeker risteri "Coffee Collective".

Det er en café/restaurant med gode ting på menukortet. Selvom der ikke skiltes med det, er alt økologisk.
SpiseKortet er enkelt og overskueligt og børnedelen af spisekortet er rigtig god og kan i øvrigt sagtens tilpasses, så det passer de små ganer. Kvalitetsmæssigt ligger maden over toppen.

Parret der driver Cafeen går helt vildt op i økologi og den ene af de to ejere er desuden uddannet kok.
Madmanifesten vidner om at der for alvor er gang i kulturlivet på Amager og er klart et besøg (eller flere) værd!

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

nej tak !!!

var her med de andre tøsetr og nej nej nej det er en vild skandale det sted - for det første er maden meget meget dyr og så er den så heller ikke ordenlig lavet det holder slet ikke og personalet er virkelig ikke dygtige - nej du vil få mere ud af en tur på bøf jensen da maden er ligeså dårlig men til gengæld er personalet sødere og så bliver du heller ikke frataget alle dine penge fordi de sikekrt åbenbart skal spille fine på madmanifesten og uden at kan finde ud af at lave mad. 0 stjerner havde jeg givet hvis man kunne

 

AD!

Jeg var forbi tidligere i dag med min mor. Vi griner lidt af hvor støvet der er på lamperne der hænger ned i øjnene på os, men slår det hurtigt hen og får bestilt. Jeg fik en soya kaffe og min mor en kop te. Ikke nok med at min kaffe var meget lille, kostede 35 kr og var halv skum halv kaffe, så var den klumpet og skilte :-/ Min mor finder en lille bille i hendes te og går pænt op til tjeneren og fremviser billen, som beklager. Min mor beder om at tale med chefen for venligt at gøre opmærksom på at de måske skulle smide deres te ud. Chefen påstår hårdnakket at hun ikke kan se at det er et dyr, på trods af at både min mor, jeg og tjeneren kunne se at den havde ben?? Hun bliver bare ved med at stå og sige at "neej det bare sådan et korn der er i roser" og " sådan er naturen " Hun tager så en smør kniv og skære i den for så igen at sige " nej nej det er bare noget der er i en rose" ?? Sig mig hvad beviser det at mase billen men en kniv? Regnede hun med at der kom små tarme ud eller? Min mor gider ikke diskutere med hende og siger så bare nå nå og at hun ikke har lyst til at drikke resten. Ikke EN gang beklagede hun situationen, hun blev bare ved med at sige at det var naturligt og noget der fandtes i roser! Vi er enige om at gå med det samme, da vi begge har mistet appetiten og lysten til at være der. Hvis der er biller i teen, og chefen ikke vil erkende det, hvad er der så ellers rundt omkring? Teen røg i øvrigt op på hylden igen. De slår sig godt nok på at være økologiske, meeeen.. Ad!

 

Kan du lide mad så hold dig væk.

Jeg gik herind og bestilte en omgang "Fish and Chips" fra tavlen. Mums tænkte jeg, det skal blive godt med en økologisk omgang fritter med friturestegt fisk og hjemmelavet remoulade. Men glæden var kort, for der gik ikke lang tid før en stresset kvinde satte en tallerken foran mig, og da jeg kiggede ned lå der en stor portion franske kartofler og 2 små stykker fisk! Fish & Chips?! Fisk & Franske Kartofler!!?! Neeeeeej!!!, så dum kan man da ikke være? - men jo, så dum kan man faktisk godt være. Sådan. Velkommen i skuret då! Skååål!! Huhej hvor det går. "Se moooooor jeg har åbnet en restauraaaaant". Mere bondsk kan en lokal-oversættelse af den engelske klassiker næppe blive. Mon ikke man burde kræve af de mange drømmere og generelle fantaster som mener at kalde sig "kokke" og som snart åbner caféer og spisesteder i ethvert nedlagt butiks-lokale i nærområderne, i det mindste burde have blot en lille smule indblik i ernæring? Man skal simpelthen være godt tosset og meget fjernt fra enhver form for uddannelse indenfor madlavning, for at servere en stor portion franske kartofler fulde af tung fedt som hoved-tilbehøret til fisk, og kalde retten for "Fish & Chips". Talentet og festen er aldeles og totalt fraværende på "Madmanifesten", men priserne helt i top-form. 145 kroner for min portion franske kartofler med 2 stykker små fisk til. Velbekomme! - og så ellers hurtigt hjem igen til min dejlige hjemmelavede leverpostej og hjemmesyltede rødbeder for at blive mæt. Der skal jeg ALDRIG ned igen !

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester