Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/05/17

Madkurser

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Japansk vegetarisk madkursus for begyndere

Brugeromtale
Oprettet af: Zoë Escher 12. maj 2017
Senest redigeret af Zoë Escher 19. feb 2018

Lær at tilberede delikate japanske dumplings, en delikat nudelret og den japanske omelet tamago som japanske sushikokke gør det.

Det japanske køkken byder på mange delikate og velsmagende, kødfri retter.
Det bliver bestemt ikke kedeligt! Mange japanske vegetarretter blev i sin tid udviklet i buddhistiske munkeklostre i Kyoto, og de smagfulde retter er siden blevet en del af det japanske køkken.

Japanske vegetarretter er mere udfordrende at lave, da der bruges flere forskellige teknikker til at lave de velsmagende retter.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japanske madtraditioner og det klassiske japanske vegetarkøkken.
Du bliver introduceret til populære råvarer såsom kål, shiitake svampe, tofu og ingefær.
Du lærer at anvende og afmåle japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som er uundværlig i det japanske vegetarkøkken.
Du lærer om forskellen på tørret nudler og friske nudler og, hvad fordelen er ved, at bruge friske nudler.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til omelet dejen og, laver den teknisk svære omelet Tamago.
Du arbejder med forskellige japanske madlavningsteknikker såsom at bagning, blanchering, stegning og snitte forskellige råvarer.
Du lærer trin for trin at lave japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du laver 5 japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 27. maj 2018 kl. 12.00-14.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 22. maj 2018.

Der kan bestilles pladser via hjemmesiden http://zoeescher.com

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register