Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Madklubben Vesterbro

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Anders "Madklubben" Aagaard Jensen kan nu bespise over 230 gæster ad gangen i den tidligere Fona på Vesterbrogade.

12. marts 2012 rykkede Mr. Madklubben alias Anders Aagaard Jensen mod vest. Eller mere præcist: Til Vesterbrogade 62 i lokalerne hvor der før lå en stor Fona. Restauranten har beholdt den specielle lidt Verner Panton-agtige spacy facade, som var kendetegnet for den tidligere butik, der ligger overfor Bymuseet på højre hånd af Vesterbrogade før Føtex, når du kommer fra city.

Madklubben er næsten nabo til Spuntino (italiensk Cofoco-restaurant) og LêLê (moderne vietnamesisk og cocktails), og Claus Meyers nye asiatiske restaurant, der i april 2012 åbner i nummer 39.

Plads til 230 gæster
Madklubben på Vesterbrogade udvidede i 2014, så de inddrog nabolokalerne og dermed fik endnu mere plads, plus åbnede en cocktailbar. Her er højt til loftet i stueetagen, med toiletter på 1. sal. Indretningen er urban og funky på den rå facon, og du kan enten sidde i den livlige del ved det åbne køkken, hvor der også er langborde og plads til små selskaber ved bordene. Eller du kan sidde på den anden side af glasvæggen med tomandsborde, hvor der er lidt roligere.
TIP: Klik på tallene under fotoet og se flere billeder

Mad i øjenhøjde
- I øjeblikket kan man jo ikke åbne et magasin uden at læse om havtorn og obskure grøntsager fra små landbrug. Jeg tror, vi er ved at være lidt trætte af grøntsagsproducent-namedropping som modsætning til substans. Vi ved, at Søren Wiuff laver nogle super gode asparges, men måske kunne der også være nogle endnu bedre i Skåne, så i Madklubben har vi taget to skridt tilbage fra terroir-hypen, og så sætter vi stedet retter på menukortet, som man har lyst til at spise, og som man forstår, fortæller Anders Aagaard Jensen.

Fire valgmuligheder - flere hvis du betaler ekstra
Blandt de fire hovedretter, som du kan vælge uden at skulle betale et ekstra tillæg, er en ret, som Madklubben kalder personalemaden - opkaldt efter det hverdagsmåltid, som restauranternes personale spiser, inden gæsterne begynder at melde deres ankomst. Det kan være en klassisk dansk ret, som kan mætte en sulten mand. Er det en af de dage, hvor det eneste du har lyst til er en burger, kan du bestille Madklubbens cheeseburger.

På Vesterbro kan du i vanlig Madklubben-stil spise tre retter til 200 kroner, hvis du holder dig fra de retter, som det står med småt under, at de koster et ekstra tillæg. Ofte bliver bordene solgt flere gange på en aften, hvilket betyder, at du tit skal vælge mellem at spise tidligt eller sent, og har et afmålt tidsrum til din middag.
Book dit bord online

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.