Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/05/11

Madklubben Tivoli

Madklubben Tivoli

Vesterbrogade 3
1630 København V

Åbningstider

Mandag - søndag 12.00 - 24.00
Køkkenet lukker kl. 22.00

Kontakt

33 75 07 55
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

  • Foto: Martin Sylvest Andersen Foto: Martin Sylvest Andersen
  • Madklubben i Tivoli fotograferet til forpremieren to dage før åbningen i april 2011. Foto: Else BjørnMadklubben i Tivoli fotograferet til forpremieren to dage før åbningen i april 2011. Foto: Else Bjørn
  12  
På Madklubbens nye gigant-restaurant kan du spise smørrebrød, mormorkylling og friturestegt camembert, og ungerne kan få fiskefrikadeller.

Anders Aagaard Jensen åbnede samtidig med Tivoli sin hidtil største restaurant med plads til 528 gæster, hvor af de 160 kan sidde udenfor på terrassen.

Madklubben Tivoli ligger i den historiske bygning, hvor champagneglassene før har klirret på Divan 1 og Café Ketchup. Restauratøren står i forvejen bag restauranterne Madklubben, Tony's, Madklubben Steak og Frankies Køkken i Admiralgade.

Restauranten har med sine glas-vægge og -loft en stemning af engelsk conservatory, og er smuk og lys at sidde i selv på en gråvejrsdag. Bordene står tæt, og indretningen minder om de andre Madklubber med grønne sofabænke, der står ryg mod ryg.

Mad fra mormors kolonihave
Stilen er dansk kolonihave-køkken og et par bøffer. Til frokost kan du spise smørrebrød og små, lune frokostretter til 50 kroner per styk. Om aftenen vælger du mellem en og fire retter til 100, 150, 200 og 250 kroner - hvis du vel at mærke holder dig til de to hovedretter, der ikke kræver ekstra-betaling. På det første menukort koster bøfferne 100 eller 200 kroner ekstra, en rødspætte en 50er oveni, mens du kan få vegetarfrikassé, mormorkylling eller sprængt kalvespidsbryst med peberrodssauce og gulerødder uden ekstratillæg.

Retro-desserter
Dessertkortet er retro med trifli, citronfromage og chokolademousse. Den friturestegt camembert-ost serveret med solbærsyltetøj skal nok få et par store gensynssmil hos gæster, der har oplevet 1970'erne.

Fiskefrikadeller til ungerne
Børnene er også velkomne på Madklubben i Tivoli, hvor de kan spise fiskefrikadeller eller kyllingelår til aften og få frikadeller til frokost. "Det er jo ikke en hund, folk har med. Bare fordi man har en anden alder, skal man ikke spises af med sekunda-mad. Børn kan ofte sagtens spise det samme som de voksne, men kommer man en familie på fem, bliver det jo lidt pebret, hvis man ikke har et par mindre retter til børnene", siger Anders Aagaard.

Madklubbens pølsevogn
Hvis man hellere vil bruge sine penge på rutchebaneture, kan man snuppe en kålpølse i Madklubbens pølsevogn udenfor, som kommer til at servere flæskestegs-sandwich og frikadelle-sandwich, som man enten kan tage med videre ud i haven eller spise på den del af terrassen, der er forbeholdt gæster, der bare skal have pølse og en kold øl.

Øllet kommer fra Carlsberg, og vil man have lidt mere kant på smagen, kan man også få øl fra den lille men verdensberømte vesterbroske mikrobryggeri Mikkeller, som også har en bar i Viktoriagade.

Skriv din egen Best of Tivoli-liste Husk at du nu kan lave din egne lister eller guider på AOK - f.eks. over dine favoritrestauranter i Tivoli. Du kan lade andre AOK-brugere se din liste eller holde den privat eller maile og linke til den.

Du kan også give dine bedste bud på et godt måltid i Tivoli i kommentarfeltet herunder - husk at skrive hvorfor, du anbefaler restauranten.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

God mad, betjening så så

Ja maden er rigtig god, men der er noget samlebånds arbejde over stedet, der har rigtig mange borde. Betjeningen har ikke helt styr på hvem der skal have hvad, men er bestemt venlig, nok bare ikke uddannet indefor tjener faget. Priserne er dog yderst rimelig for det man får, og det smager virkelig godt. Dog er der for meget kød og for lidt tilbehør. Men vi kommer sikkert igen når vi er i tivoli, value for noney (som Fætteren i kims reklame der har fået fjernet mandlerne, ville sige)

 

God bøf opvejer ikke elendig service

Servicen fredag aften på Madklubben Tivoli er langt fra noget at kaste et stort beløb af drikkepenge efter. Tjenerne var forvirrede; glemte først vores vin, og senere hen at tage vores tallerkener ud. Bevares, der behøver ikke blive ryddet efter 5 minutter. Men efter 20 minutter slipper tålmodigheden altså op - især når det er tilfældet både efter forret og hovedret. Det mest sørgelig er dog, at efter bordets tjener endelig har ryddet af efter hovedretten, går der yderligere 20 minutter før han leverer meddelelsen om, at der ikke længere er dagens dessert at finde i køkkenet.

Men bøffen var god - en Rib-eye af ganske god kvalitet og tilmed stegt til perfektion. Men en god bøf, kan ikke opveje for så dårlig service - og slet ikke når den serveres med middelmådigt tilbehør i form af dåsemajs og pomfritter.

Måske var vi uheldige at ramme en al for travl aften, eller også er Madklubben Tivoli blevet for stor en pengemaskine til at kunne levere en god madoplevelse.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester