Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/02/11

Madklubben Store Kongensgade

Madklubben Store Kongensgade

Store Kongensgade 66
1264 København K

Åbningstider

Man-lør 17.30-24.00, køkkenet lukker 22.00

Kontakt

33 32 32 34
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Dansk - nyt

Fransk/dansk

Moderne europæisk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Interior og bar på Madklubben i Store Kongensgade ved åbningen. Foto: Else BjørnInterior og bar på Madklubben i Store Kongensgade ved åbningen. Foto: Else Bjørn
Madklubben hedder spisestedet, hvor du ikke på forhånd behøver at tage stilling til, om du vil spise enkel, billig, hurtig ret eller flotte dig med en de luxe-menu.

"Madklubben er en dansk/fransk bistro, hvor man skal føle sig hjemme, og man kan få et godt måltid mad. Som navnet signalerer, vil vi gerne være uprætentiøse, det skal være hyggeligt at gå ud at spise. Vi har alle oplevet en tjener med næsen i sky, men her skal folk have et smil i stedet og mad, hvor man kan se, hvad det er man spiser og ikke noget, der ligner skum eller pulver".

Ordene er Jan Christian Jensens, floor manager i Madklubben, som restauratør Anders Aagaard Jensen åbnede i foråret 2007 i de kælderlokaler, hvor Olsen-drengene, et af byens mest kendte restauratørmakkerpar, begyndte deres karriere med Restaurant Olsen.

Anders Aagaard Jensen har tidligere været en af mændene bag Cofoco.

- "Det er jo lidt det samme koncept med god mad og vin til gode priser, men i Madklubben har du flere valgmuligheder", forklarer Anders Aagaard Jensen.

Maden
Menukortet har en god håndfuld forretter og hovedretter, du kan vælge mellem. Priserne er jævne, men et par af retterne er de luxe-retter med f.eks. kammuslinger, fjordrejer eller trøfler, som du skal betale et tillæg på 50 eller 100 kroner for, hvis du vælger.

Vinen
Prispolitikken gælder også vinene, som tilsammen tæller en snes røde og hvide fra hele verden, hvor de fleste fås glasvis. Det samme gælder cava, men ikke champagnen, hvor du kan vælge mellem en flaske Diebollt-Vallois til 400 kroner eller Dom Pérignon til 1200 kroner, hvilket kun er et par hundrede kroner mere, end den koster i butikkerne.

Indretningen
Madklubbens billigste retter taget i betragtning er omgivelserne overraskende lækre. Tidligere Olsen-stamgæster vil måske genkende den gamle sofa fra Olsen-tiden, som nu er betruket med sort læder. Holder du af at sidde på en rigtig stol, når du spiser, kan du slå dig ned i en Gubi-model med drejestel.

Madklubben åbnede i april 2007. Senere fulgte først den frankofile, nu lukkede Den Anden og så den italiensk/new york'ske Tony's efter. Derefter åbnede Anders Aagaard Jensen den pariserinspirerede bistro Allo-Allo og et steakhouse i Pilestræde er i planlægningsfasen.

Bestil bord her.

Brugeromtale
Oprettet af: Simon Leo Hansen 15. okt 2007
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Good Information

This is my first time I visit here and I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion, thank you
This is my first opportunity to visit this website. I found some interesting things and I will apply to the development of my blog. Thanks for sharing useful information. computer tech support 247

 

Rigtig lækker mad

Var på madklubben i går aftes. Var en smule bekymret da en veninde havde været der inde weekenden før, og der havde det taget en time for en ret (til den sene reservering kl. ca 20.45) , de havde glemt regningen osv. Så det var med mindre høje forventninger. vi havde dog valgt et bord kl 18.30 da jeg tænkte, at de så nok ikke ville være så længe om maden, da det jo ofte gælder for restauranterne om, at få nye kunder ind :) Ganske rigtig, var maden rigtig hurtig færdig og smagte virkelig skønt. Lang mere end hvad jeg havde forestillet mig til de priser. Vi valgte at springe forretten over, da man på 2 ud af 3 skulle betale en mer-pris på 100 kr. Så her blev det til hovedret og ost. Det hjemmelavede rygbrød var lækkert og de var rigtig søde i forhold til at skifte ud i en af retterne, da jeg spurgte.

Betjeningen var meget smilene og ikke så hektisk. Jeg kunne godt mærke på tjenerne, at de blev mere glemsomme jo flere kunder de kom ind, men det tænker jeg, måske ikke er så meget de unge menneskers skyld men mere ejerne som måske skulle ansætte et par stykker mere.

Men vi havde i hvert fald en rigtig god oplevelse uden at kunne sætte fingeren på noget.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester