Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/05/14

Madklubben Steak

Madklubben Steak

Pilestræde 23
1147 København K

Åbningstider

Ma-lø 17.30-22

Kontakt

33 13 33 34
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Middag

Køkkentype

Steak

 

 

 

  • Madklubben Steak i Pilestræde er kædens svar på en rigtig bøfrestaurant. Her kan du nyde forskellige slags udskæringer og dyppe sprøde fritter i lækre saucer. Foto: PRMadklubben Steak i Pilestræde er kædens svar på en rigtig bøfrestaurant. Her kan du nyde forskellige slags udskæringer og dyppe sprøde fritter i lækre saucer. Foto: PR
Du kan spise bøffer i flere størrelser på Madklubben Steak, som ligger midt i Pilestræde.

Madklubben Steak er en udløber af restaurant Madklubben i Store Kongensgade, som var Anders Aagaard Jensens første restaurant. Den ligger i Pilestræde midt i byens shopping epicenter, i lokalerne hvor Peter Asschenfeldt og hans glade cocktailveninder engang festede på Café Ketchup.

Kraftige vine til gode priser
"Her er både rødvinsskab og hvidvinsskab, så vi får plads til en masse veltempererede vine, så vi på sigt kan få et sjovt vinkort. Mange er brændt inde med californisk cabernet og andre oversøiske vine, som vi kan købe hjem til gode priser, og derfor sælge til fordelagtige priser", forklarer Anders Aagaard Jensen.

Bøffer på menuen
Men det vigtigste er bøfferne, der fås i mange forskellige udgaver. En tre-retters middag med steak til hovedret koster omkring 300 kroner. 

Hvis du vil fråse
Med i menuprisen er en 250 grams strip loin-bøf. Spiser du ikke bøf, kan den byttes ud med en fisk. Vil du have en større rib-eye eller en T-bone, må du til yderligere til foret. Det samme gælder, hvis du vil have ekstra tilbehør ud over de medfølgende tynde fritter, salat og Béarnaise og steaksauce:

Madklubben Steak er inspireret af 50'erne i USA. En aften på Madklubben Steak begynder i kælderen, som i dag er lysere end i Ketchups tid. Her er garderoben, baren og toiletterne.

Spis tidligt eller sent
Madklubben Steak kommer ligesom Madklubben i Store Kongensgade til at have to hold gæster ved det samme bord, så du kan vælge mellem at spise tidligt eller sent, hvilket vil sige 17.30, 18 eller 18.30 eller 20.30 og 21.

Madklubben Steak åbnede 23. marts 2010. Her lå før en kort overgang Café Berlin.

Book dit bord online
Brugeromtale
Oprettet af: Simon Leo Hansen 18. mar 2010
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Fornem frokoststund med vin til særpris hos Restaurant No. 1 i Aarhusgade på Østerbro

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

God mad og dårlig betjening

Så kom turen til Madklubben Steak, som er præcis som alle andre restauranter i Kbh anno 2015 - rå vægge og dårlige stole. Åbenbart noget som alle efterspørger - hvilket jeg stadig ikke forstår. Det koster jo ikke noget at gøre det bare en smule hyggeligt.
Nå, men tjeneren valgte med det samme, at det bestemt IKKE skulle være en god oplevelse for os. Pigen var 20 år og var overhovedet ikke interesseret i at lytte til vores ønsker. Hvorfor er der ikke en leder der fortæller tjenerne hvordan man betjener kunderne. Det har jo ikke noget at gøre med økonomi, men om vilje.
Vi fik forretten, uden at vinen var serveret. Vi måtte selv minde tjeneren (en anden) om at vi manglede vin.
Maden var rigtig god - både forret og hovedret. Osten var kedelig og jeg vil anbefale at man vælger noget andet. Iøvrigt måtte vi gøre betjeningen (havde 4-5 forskellige i løbet af aftenen) at vi gerne ville have vores ost. Vi fik en undskyldning, men hvad hjælper det.
Konklusion: god mad og rigtig dårlig betjening - i øvrigt desværre normen hos rigtig mange københavnske restauranter.

 

Dårlig oplevelse. Alt for hektisk stemning!

Jeg var forbavset over den dårlige service min udenlandske gæst og jeg fik. Jeg ved ikke om han tænkte at når vi alligevel ikke var her fra Kbh (fordi vi talte engelsk sammen), så kunne det være ligemeget om vi kom igen. Han skyndte på os, da han skulle tage vores ordre. Da vi skulle betale, ville vi begge tage regningen, hvortil han sagde (ordret):"One of you has to pay now. I don't have time for this!"
Vi var begge to i chok. Det ødelagde hele oplevelsen, selvom maden og vinen var ok. Med de priser, er det bedre at tage på en cofocco restaurant eller hvilken som helst anden restaurant.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester