Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/09/11

Madklubben Steak

Madklubben Steak

Pilestræde 23
1147 København K

Åbningstider

Ma-lø 17.30-22

Kontakt

33 13 33 34
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Middag

Køkkentype

Steak

 

 

 

 • Madklubben Steaks Gubi-møbler stammer fra optagelserne til tv-programmet Hells Kitchen. Foto: PRMadklubben Steaks Gubi-møbler stammer fra optagelserne til tv-programmet Hells Kitchen. Foto: PR
Du kan spise bøffer i flere størrelser på Madklubben Steak, som ligger i den gamle Café Ketchup midt i Pilestræde.

Madklubben Steak er en udløber af restaurant Madklubben i Store Kongensgade, som var Anders Aagaard Jensens første restaurant. Den ligger i Pilestræde midt i byens shopping epicenter, i lokalerne hvor Peter Asschenfeldt og hans glade cocktailveninder engang festede på Café Ketchup.

"Det eneste som er tilbage fra dengang er den mosaik-stribe, som slyngede sig langs baren. Den har vi været nede på alle fire og skrubbe ren. Og så vinkælderen, som er fra Capos tid, dengang der var cigarlounge og store armbevægelser. Jeg er for ung til at have oplevet det, men der er nogle 50+, som kan fortælle nogle gode historier og resten er forbudt for børn," fortæller Anders Aagaard Jensen.

Kraftige vine til gode priser
"Her er både rødvinsskab og hvidvinsskab, så vi får plads til en masse veltempererede vine, så vi på sigt kan få et sjovt vinkort. Mange er brændt inde med californisk cabernet og andre oversøiske vine, som vi kan købe hjem til gode priser, og derfor sælge til fordelagtige priser", forklarer Anders Aagaard Jensen.

Bøffer fra Rocky Mountains
Men det vigtigste er bøfferne. De kommer fra det amerikanske firma Rocky Mountains, der har undertitlen United Steaks of America. En tre-retters middag med steak til hovedret kommer til at koste 300 kroner. 

"Hvis du vælger bøf på en af vores andre restauranter, hvor tre retter koster 200 kroner, betaler du et ekstra tillæg for bøffen, derfor er menuen lidt dyrere her. Spiser du den mindste bøf på MASH koster den 255 kroner uden noget tilbehør, og skal du bare have pommes frites og Bérnaise til løber den op i 300 kroner, så vi synes, det er en god pris. Hos os får du ikke Renzo (restaurantchef på MASH) eller Jesper Boelskifte (medejer af MASH) i baren, men du får en regning til halv pris, og en sød gut eller gutinde, der afleverer den til dig", mener Anders Aagaard Jensen.

Hvis du vil fråse
Med i menuprisen er en 250 grams strip loin-bøf. Spiser du ikke bøf, kan den byttes ud med en fisk. Vil du have en større rib-eye eller en T-bone, må du til yderligere til foret. Det samme gælder, hvis du vil have ekstra tilbehør ud over de medfølgende tynde fritter, salat og Béarnaise og steaksauce:

 • foie gras
 • sort vintertrøffel
 • spejlæg af andeæg
 • waldorfsalat

 Madklubben Steak er inspireret af 50'erne i USA. En aften på Madklubben Steak begynder i kælderen, som i dag er lysere end i Ketchups tid. Her er garderoben, baren og toiletterne.

Møbler fra Hell's Kitchen
Mange af møblerne har Madklubben købt af TV2s kokkeprogram Hells Kitchen, som ikke skulle bruge deres Gubi-stole, da optagelserne var færdige. Og den mandshøje hest i døren, der har en lampe på hovedet, hedder Ibrahim.

Spis tidligt eller sent
Madklubben Steak kommer ligesom Madklubben i Store Kongensgade til at have to hold gæster ved det samme bord, så du kan vælge mellem at spise tidligt eller sent, hvilket vil sige 17.30, 18 eller 18.30 eller 20.30 og 21.

"Det er den måde, hvorpå vi kan få en volumen, som gør, at vi får lidt tilovers, for der er forskel på en husleje i Pilestræde og i Havnegade," siger Anders Aagaard Jensen.

Madklubben Steak åbnede 23. marts 2010. Her lå før en kort overgang Café Berlin.

Bestil bord her.

Brugeromtale
Oprettet af: Simon Leo Hansen 18. mar 2010
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

lets

Maden var fantastisk og de miniładowarka i koparka t samme kan man sige om vinen!

Kan kun anbefale koparka wrocław og give Madklubben Steak ALLE STJERNE MAN NU KAN GIVE :)

 

Denne..

Tror nu alligevel jeg vil vælge M.K skorzęcin.Steak næste gang - bedre i forhold til prisen, Skorzęcin domki lidt mere spændende menukort, og hyggeligere omgivelser.

 

Good

Gode steaks, dejligt udvalg, gode dla dzieci zajęcia angielskiego forretter, sin stemning. Lidt hektisk, og bearnaisen er god, men ikke til UG og slange. to "rare"-bøffer var angielski dla dzieci mere medium end rare. Prisen er lidt mere uforudseelig end ved andre Madklubben restauranter (flere tillæg)

 

Til nedstående anmeldelse

.

 

Meget skuffende Madklub!

Jeg var i sidste måned del af et selskab på ti på Madklubben Steak og vil indrømme at jeg var skuffet allerede inden vi kom, da vi fik at vide at ALLE i selskabet skulle vælge den samme menu. Det her var en mandag aften kl. 17.30 ikke ligefrem der hvor der er allertravlest på en restaurant . Da det var fødselaren der har valgt stedet ville jeg selvfølgelig give det en chance. Vi havde bestilt sortfodsskinke, bøf og chokolademousse . Ved ankomst spørger jeg en tjener om det er muligt evt. at få min bøf stegt rare og en anden ville have sin gennemstegt , hvilket overhovedet IKKE var muligt for bestillingerne i et selskab skal være det samme ellers kan køkkenet ikke være med . Synes at reglerne på Madklubben er ligelovlig firkanten og stedet virker mere som en pengemaskine der er ligeglad med kundernes ønsker .

Forretten var virkelig lækker, hvor både hovedretten og desserten var virkelig skuffende kedelige . Bøffen var sej, med meget fedt og desserten var en som en gammel 90'er version af chokolademousse, som om der var alt alt for meget fløde i.

Kommer ikke selv igen på Steak, og vil meget heller foretrække Madklubben på Vesterbro , der lavede meget bedre mad og endda til 125 kr. Billigere for en tre-retters.
Ved godt at Madklubben kører et koncept med gode mad til billige priser, men med en menu der koster 325 kr. for tre retter kan man finde rigtig mange alternativer i København hvor både servicen og maden er i top !

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester