Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/08/17

Madklubben rykker ind på Østerbro med en kulinarisk klon

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Nu er det gamle Park på Østerbro klar med ny italiensk kending

Da Madklubben åbnede deres italienske restaurant Tony's i Havnegade var en klassiker født.

Med et navn snuppet direkte fra Lady & Vagabondens spisested og en international italiensk/new york'sk vibe serverer de alle de kendte retter - selvfølgelig med spaghetti og kødboller som hovedattraktionen.

Læs også: Madklubben kommer til Østerbro med gigantiske planer

Eftersom Tony's i Havnegade er så populær, har Madklubben også valgt at lave en klon - og det faldt så heldigt sammen med at en af Københavns flotteste og mest kendte adresser de seneste år har stået gabende tom.

Park på Østerbrogade har oplevet en deroute fra det hotteste in-sted i 90'erne til café og siden forladt og nedslidt. Her var engang dørmænd i jakkesæt og kø langt ned af gaden for at komme ind på det hippe diskotek i mange plan, siden skiftede koncepterne næsten (d)årligt inden en kebabrestaurant overtog som sidste søm i ligkisten på den ikonisk smukke bygning fra 1920'erne.

Madklubben rykker faktisk ind med to restauranter - idet Madklubben Østerbro åbner senere i 2017.

Men indtil da kan man altså  tage en tur igennem de italienske klassikere. Tony's Østerbro kommer til at ligge ud mod Østerbrogade i første store lokale samt den omkringliggende balkon med plads til ca. 150 gæster - og som nok skal blive godt fyldt, når musikere og andre verdensstjerner lægger vejen forbi Parken.

Læs også: Se billederne: Her er den nye Madklubben Nørrebro

Menukonceptet er en tro kopi af den oprindelige Tony’s i Havnegade med tre valgfrie retter fra 200 kr. Ønsker man at opgradere med små tilkøb hen ad vejen, kan det også sagtens lade sig gøre, og der er rig mulighed for at møde gamle kendinge på menukortet - som vitello tonnato, insalata caprese, lasagne, risotto og tiramisu.

Madklubben har vanen tro totalt renoveret lokalerne og ud er røget nærmest alt på væggene, som nu er iklædt egetræspaneler og slagterfliser, og sænker man blikket mod fødderne træder den gamle sildebensparket atter frem.

Hvad: Tony's Østerbro
Hvor: Østerbrogade 79, Østerbro
Hvornår: Åbner tirsdag d. 1. august 2017