Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/12/16

Madklubben og tv-kok åbner café på Værnedamsvej

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Asger Ladefoged Foto: Asger Ladefoged
  12  
Erfarne fyre har nyt projekt i gryden. Læs om L'Animal her.

Thomas Herman er blevet et særdeles kendt kokke-ansigt igennem en længere tv-karriere, der blandt andet har ført ham og Puk Elgård i land på flere danske øer. Inden han helligede sig tv var han dog også kok, og fik blandt andet en Michelinstjerne til Restaurant Herman i Hotel Nimb i Tivoli, samt udgivet flere kogebøger.

Læs også: Hypet Vesterbro-burgerbar åbner på Amager

Anders Aagaard er manden bag et af landets mest succesfulde restaurantkoncepter - Madklubben, som med 9 restauranter i København har slået sit navn godt fast.

Foto: Asger Ladefoged

De har også været Masterchef-dommere sammen og er privat gode venner.

Læs også: København får klassisk dansk kro med hjemmelavede tarteletter og gyldne damer

Til næste år bliver de kollegaer igen, når de teamer op i deres nyeste projekt - L'Animal. Den kommer til at åbne i 2017 på Værnedamsvej 14 på Vesterbro.

Og hvad skal en tidligere Michelin-kok så finde på med en madentreprenør af rang? En café såmænd. Godt nok med lidt højere ambitioner end den traditionelle genre-café, og selvom maden måske kan lyde simpel, vil der blive lagt masser af omhu og finesse ned i hver eneste ret.

Læs også: Her er 7 nye restauranter du skal kende

Lokalerne på Værnedamsvej, som tidligere har huset en slagter, har været i Madklubbens besiddelse flere år, og der har også været flere projekter på tegnebrættet, men en ombygning viste sig at være betydeligt mere omfattende end først antaget. Men nu er de altså snart klar.

L'Animal bliver et helddagssted, og serverer således morgenmad, frokost og aftensmad på den altid travle og charmerende gade mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Læs også: Madklubben holder flyttedag: Lukker ned og åbner ny stor restaurant

Hvad: L'Animal
Hvor: Værnedamsvej 14, Vesterbro
Hvornår: Åbner i 2017