Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/02/17

Madklubben Nørrebro

  • Dybstegt Snickers. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Dybstegt Snickers.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Madklubbens Nørrebrofilial ligger lige ved søerne og har mellemøstlige inspirerede retter på kortet.

Madklubben Vesterbro har været Madklubbens største succes igennem tiderne med fyldte huse i den kæmpestore restaurant nærmest dagligt.

Så hvad kunne være mere oplagt, end at Madklubben også åbnede en Nørrebroafdeling. Valget af lokaler faldt på gården inde under Irma-hønen lige ved Sortedam Dossering, hvor Madklubben tidligere havde Gran Torino liggende. Den er så samtidig flyttet helt ud til søen, i de lokaler hvor Hanzo lå.

Billedserie: Her er den nye Madklubben Nørrebro

Når det er tid til at sætte sig til bords, går man op af en lille trappe til selve restauranten, der åbner sig på begge sider af et stort åbent køkken, hvor kokkene flyver rundt bland et stort ildsted, der brager løs. Her er syltede grøntsager i glaskrukker og glødepærer i de højtloftede lokaler, samt både langborde og runde borde, man kan slå sig ned ved.

Madklubben Nørrebro er indretter som neighborhood spot, hvor street art på væggene og et regelfrit menukort med inspiration fra stenbroens mellemøstlige kulturmix går hånd i hånd.

Her er røde Børge Mogensen-stole og cognacfarvede sofarækker, og nyd en 3-retters byg-selv-middag fra så lidt som 200 kr., mens musikken spiller, cocktailglassene klirrer og duften af grill, ild og store flammer breder sig fra det åbne køkken, hvor der bliver fyret med trækul og man kan fornemme en spejderbåls-duft i hele restauranten.

På Madklubben Nørrebro finder du både klassikere som tatar, fiskesuppe, rib eye og pighvar stegt på ben. Du kan også kaste dig over mere eventyrlystne kreationer som hjerte og lever stegt på spyd, vegetarisk tagine, djævelsk kylling og grillet ananas, for ikke at nævne signaturretter som luksusshawarma med alskens dyppelser og den dybstegte Snickersbar med saltet karamelis på siden.

Billedserie: Her er den nye Madklubben Nørrebro

Det velkendte Madklubbenkoncept med god mad til billige penge og ikke så meget fis er også implementeret her på Nørrebro. Man skal altså ikke forvente at tjenerne kan fortælle lange historier om råvarerne, til gengæld er de søde og opmærksomme.

Her er plads til ca. 175 gæster. Madklubben Nørrebro åbnede 1. februar 2017.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.