Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/12/16

Madklubben holder flyttedag: Lukker ned og åbner ny stor restaurant

  • Gran Torino bliver omdannet til Madklubben Nørrebro i starten af 2017. Foto: Kaspar Mørk

    Gran Torino bliver omdannet til Madklubben Nørrebro i starten af 2017.

    Foto:
De hviler sjældent på laurbærene i Madklubben, nu er restaurantgiganten klar med en ny restaurant og en stor omrokering.

I starten af det nye år sker der ting og sager hos Madklubben. En spritny restaurant ser dagens lys, når Madklubben Nørrebro bliver en realitet. Her skal alle de bedste ting fra Madklubbens forskellige restauranter mikses sammen. Madklubben Nørrebro bliver placeret i baggården ved Sortedam Dossering 7C, hvor kædens store italienske pizzasted Gran Torino holder til. Her bygger man restauranten om, så Madklubben Nørrebro får sin egen identitet lidt a la Madklubben Vesterbro.

»Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,« udtaler Madklubbens indehaver, Anders Aagaard på Madklubbens hjemmeside.

Se billederne: Sneak-peek: Her er Madklubbens nye kæmperestaurant

»Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept,« lyder det.

Store flyttedag
Men den nye restaurant betyder ikke et farvel til Gran Torino. Pizzarestauranten flytter lidt længere op ad gaden til de lokaler i Sortedam Dossering 5, hvor kædens asiatiske Hanzō ligger. Det betyder så, at Hanzō også flytter placering, og det bliver til et endnu ikke offentliggjort sted i Indre By.

»Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,« siger Anders Aagaard.

Der er endnu ikke åbningsdatoer klar for de nye restauranter, men man regner med at være klar i løbet af januar måned. Hanzō i Indre By dog først til foråret.