Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/04/17

Madklubben fejrer 10 år med vilde middage

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Var det noget med en grøntsagsmiddag, et mellemøstligt festmåltid tilberedt af flygtninge eller en aften i selskab med unge kokketalenter?

I starten af maj er det 10 år siden, at Anders Aagaard slog dørene op til den første filial af et koncept, der siden har har vokset sig større og større: Madklubben. Idéen med at skabe en lækker restaurant, hvor man kan spise god mad til lave priser, men til gengæld selv skal skænke vinen, tage bestikket fra en krukke og spise på begrænset tid, er noget københavnerne kan lide.

Læs også: Madklubben og tv-kok åbner café på Værnedamsvej

Den runde fødselsdag fejres med en række hyggelige søndagsmiddage hos den oprindelige Madklubben i Store Kongensgade. Idéen er at benytte fødselsdagen til at vise, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden. Det kommer bl.a til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens talenter.

Søndag den 30. april kan du komme med til »Den Grønne Madklub« hvor kød er bandlyst for en aften, søndag den 7. maj står den på mellemøstlig mad skabt af Madklubbens kokke i samarbejde med flygtninge og migranter til »Den Ansvarlige Madklub« og søndag den 7. maj får kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at skabe en storslået middag med tilhørende vinmenu under overskriften »Den Talentfulde Madklub«.

Læs også: Madklubben åbner arabisk restaurant i Indre By

Fælles for alle søndagsmiddagene er, at man spiser »social dining style« ved langborde sammen med nye venner, man endnu ikke har mødt.

Hvad: 10-års fødselsdagsmiddage hos Madklubben
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66, 1264 København K
Hvornår: Søndag den 30. april, 7. maj og 14. maj
Hvor meget: Priser fra 200 til 500 kr. pr. kuvert
Hvordan: Begrænset antal billetter. Læs mere om billetsalget her.