Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/02/11

Madklubben - Bistro De Luxe

Madklubben - Bistro De Luxe

Store Kongensgade 66
1264 København K

Åbningstider

Man-lør 17.30-24.00, køkkenet lukker 22.00

Kontakt

33 32 32 34
 

Diverse

AOK anbefaler

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Dansk - nyt

Fransk/dansk

Moderne europæisk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Madklubben hedder spisestedet, hvor du ikke på forhånd behøver at tage stilling til, om du vil spise enkel, billig, hurtig ret eller flotte dig med en de luxe-menu.

"Madklubben er en dansk/fransk bistro, hvor man skal føle sig hjemme, og man kan få et godt måltid mad. Som navnet signalerer, vil vi gerne være uprætentiøse, det skal være hyggeligt at gå ud at spise. Vi har alle oplevet en tjener med næsen i sky, men her skal folk have et smil i stedet og mad, hvor man kan se, hvad det er man spiser og ikke noget, der ligner skum eller pulver".

Ordene er Jan Christian Jensens, floor manager i Madklubben, som restauratør Anders Aagaard Jensen åbnede i foråret 2007 i de kælderlokaler, hvor Olsen-drengene, et af byens mest kendte restauratørmakkerpar, begyndte deres karriere med Restaurant Olsen.

Anders Aagaard Jensen har tidligere været en af mændene bag Cofoco.

- "Det er jo lidt det samme koncept med god mad og vin til gode priser, men i Madklubben har du flere valgmuligheder", forklarer Anders Aagaard Jensen.

Maden
Menukortet har en god håndfuld forretter og hovedretter, du kan vælge mellem. Priserne er jævne, men et par af retterne er de luxe-retter med f.eks. kammuslinger, fjordrejer eller trøfler, som du skal betale et tillæg på 50 eller 100 kroner for, hvis du vælger.

Vinen
Prispolitikken gælder også vinene, som tilsammen tæller en snes røde og hvide fra hele verden, hvor de fleste fås glasvis. Det samme gælder cava, men ikke champagnen, hvor du kan vælge mellem en flaske Diebollt-Vallois til 400 kroner eller Dom Pérignon til 1200 kroner, hvilket kun er et par hundrede kroner mere, end den koster i butikkerne.

Indretningen
Madklubbens billigste retter taget i betragtning er omgivelserne overraskende lækre. Tidligere Olsen-stamgæster vil måske genkende den gamle sofa fra Olsen-tiden, som nu er betruket med sort læder. Holder du af at sidde på en rigtig stol, når du spiser, kan du slå dig ned i en Gubi-model med drejestel.

Madklubben åbnede i april 2007. Senere fulgte først den frankofile, nu lukkede Den Anden og så den italiensk/new york'ske Tony's efter. Derefter åbnede Anders Aagaard Jensen den pariserinspirerede bistro Allo-Allo og et steakhouse i Pilestræde er i planlægningsfasen.

Book dit bord online

Brugeromtale
Oprettet af: Simon Leo Hansen 15. okt 2007
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.