Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/05/14

Madklubben åbner tre restauranter ved søerne

  • Manden bag Madklubben, Anders Aagaard, siddende på Dronning Louises Bro. Bag ham, under Irma-hønen, ligger hans tre nye restauranter. Foto: Rasmus Kramer SchouManden bag Madklubben, Anders Aagaard, siddende på Dronning Louises Bro. Bag ham, under Irma-hønen, ligger hans tre nye restauranter. Foto: Rasmus Kramer Schou
Kæden overgår sig selv og kaster tre nye koncepter på banen.

Anders Aagaard, manden bag de populære Madklubben-restauranter, havde godt sagt, at 2014 ville blive et vildt år.

Alligevel har han formået at overgå forventningerne.

Snart åbner han tre restauranter på række lige ved Sortedam Dosseringen og Dronning Louises Bro.

Se billederne: Her er alle Madklubbens restauranter

"Historien med Sortedam Dosseringen er, at man i rigtig mange år har forsøgt at få lov til at lave detail og restauranter i stueetagen, og man har nu endelig fået hul på bylden og begyndt at udvikle det," fortæller Anders Aagaard til AOK, mens vi går rundt i de lokaler, der i øjeblikket bliver sat grundigt i stand.

"Det er lige til højrebenet ikke? Der er jo en tæller på cykelstien der," siger han og peger mod city:

"og den har altså nogle høje tal. Og alle ved, at i sommerdagene er Dronning Louises Bro packed med unge mennesker. Alle der skal tabe sig, løber rundt om søerne. Det her er et sted, som alle kommer, alle kender, alle har et forhold til. Og det har slet ikke været udnyttet, her har været røvsygt med parkeringspladser."

Læs også: Her er Madklubbens nye asiatiske satsning

Kommunen har dog store planer:

"Men nu ryger alle bilerne væk, fortovene bliver fem meter brede, og der kommer udeservering hele vejen ned langs facaden, så man får i meget højere grad brugt den her del af København. Der bliver samlet fem restauranter ud mod søen, hvor vi får de to af dem, de to største. Og vi får en tredje inde i gården. Det bliver fantastisk. Nej, fantastisk er ikke engang dækkende," smiler han.

"Jeg vil ikke sige, det her projekt er mit Everest, men det er da i hvert fald nogle bakker. Det er måske mine Himalaya-bjerge."

Læs også: Madklubben åbner New Orleans joint

Tre restauranter, tre koncepter

Men selvom de tre restauranter bliver naboer, bliver deres koncepter vidt forskellige. Tættest på Nørrebrogade åbner 'Alabama Social', som kommer til at servere mad inspireret af det sydlige USA.

Lige ved siden af åbner 'Hanzō', og her er det greatest hits fra Asien, som pryder menuen, dog ikke sushi.

Inde i gården åbner den italienske 'Gran Torino' med pizza, pasta og andre populære kendinge.

Se også: Her er Madklubbens italienske Gran Torino

Både Hanzō og Alabama Social åbner på et tidspunkt efter sommerferien. Så mens folk er på Roskilde, Gran Canaria og hvor de nu ellers hygger sig, så gør Anders Aagaard og hans team klar. Gran Torino åbner som den første primo juli.