Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Mad & Vin i Magasin

Magasins Mad & Vin har 6000 forskellige varer. Forretningen er meget stærk på vin til 50-70 kr., købmandsvarer som olivenolie, sennep og kaffe samt charcuteri. Her kan man næsten få det hele, også toiletpapir, i høj kvalitet. Til en meget høj pris.
...

1000 m2 specialforretning med 6000 forskellige varer. Magasins Mad & Vin er en efter danske forhold gigantisk delikatesseforretning, der har sat sig for at dække alle den kræsne - og dovne - forbrugers behov. Her kan man næsten få det hele, også toiletpapir, i en meget høj kvalitet. Til en meget høj pris.

Mad & Vin er meget stærk på vin til 50-70 kr., købmandsvarer som olivenolie, sennep og kaffe samt charcuteri. Oksekød kan man nu få fra danskopdrættet limousine-kødkvæg, og butikken har, som et af meget få steder i byen, iransk kaviar. 180 kr. for 30 gram sevruga er ganske vist dyrere end KGB's natpriser, men der kan man så heller ikke tage kaviaren med hjem.

Mad & Vin er i det hele taget egoistens paradis. Det er ikke økologien, men kvaliteten der er i højsædet, og doseringen er ikke family-size. Til gengæld har de just fået installeret en cigarhumidor, så man slipper for den opslidende lange tur til tobakshandleren, og de fører også nu et acceptabelt udvalg af maltwhisky. Mad & Vin gør det foruroligende nemt at være kræsen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Længe siden - men fortjener en anmeldelse 4 stjener

Længe siden jeg var der, men det er super fint.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.