Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/05/08

Lydolphs Isbar

Lydolphs Isbar

Strandvejen 167
2900 Hellerup

Åbningstider

Alle dage fra 12.00-21.30

Kontakt

39627747
 

 

 

 

  • Foto: Bo Amstrup Foto: Bo Amstrup
Jørgen Lydolphs Isbar er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis, så folk står i flere meters kø op af Strandvejen. Og en Lydolpher er ikke at kimse af for ismaver: Tre store kugler Frisko-is, to flødeboller, masser af softice og til sidst drys på toppen. "Prøv den, hvis du tør", som der står skrevet på væggen bag isdisken. Men på en varm dag skal du være forberedt på at guffe hurtigt, hvis ikke 50 procent af isen skal løbe ned ad din sommertrøje, gennem dine sandaler og svømme smeltende ned ad Strandvejen, som det ofte sker for begærlige isspisere.

Heldigvis ligger Hellerup Strand lige om hjørnet, så du kan få badet den klistrede smelteis af dig. Der er heller ikke langt til Bellevue Strand. Kæmpeisen blev lanceret for år tilbage af den tidligere ejer Jørgen Lydolph, og trods ejerskifte er den ikke blevet frosset ud.

Er du ikke til helt så stor en mundfuld, er en Olfine (en kugle, en flødebolle og softice) eller en Olfert (en flødebolle og softice) et alternativ. Udvalget af is rummer mere end 20 forskellige slags flødeis, sorbet og diverse Frisko-ispinde.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Eksklusiv miniferie på historiske Admiral Hotel med havudsigt fra suiten

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Lydolphs lever højt på renomeet

For år tilbage frekventerede jeg af og til Lydolphs Isbar i Hellerup.
Dengang var isen lidt mere luksuskvalitet end ordinær Frisko is, men folk kom primært pga de ekstraordinært STORE is. Var forbi i lørdags og der var kø som sædvanlig, men isen var ordinær, og størrelsen ligeså, med mindre man købte softice, som, når ret skal være ret, var store. Men at stå i kø hos Lydolphs har jeg gjort for sidste gang. Har det mon noget at gøre med nye ejere?

PS
Og så tager de ikke Dankort, så husk kontanter, hvis du alligevel lader dig friste.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester