Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/09/14

Lundgren VIP Gothersgade

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Søsterrestaurant til den populære tapas-restaurant i Bagerstræde.

Gennem mange år har Lundgren VIP i Bagerstræde været en af byens mest populære tapas-restauranter, og i september 2014 tog de så springet og åbnede en søsterrestaurant.

Den ligger på Gothersgade, lige overfor Kongens Have. Her er farven på facaden den samme som i Bagerstræde, og indenfor er der også meget, der ligner den originale restaurant. Også her er tapas nemlig i højsædet.

Det vil sige masser af skinker, pølser, oste, pesto, oliven, brød og masser af andet klassisk mundgodt. Man kan få en frokost-tapas for 129 kr. og en aften-tapas for 169 kr.

Hos Lundgren VIP mener de, ganske rigtigt, at der hører god vin til god tapas. Problemet er jo så bare tit, at tapas er mange forskellige smage, og man derfor gerne vil smage en masse forskelligt vin også. Dén har Lundgren VIP en god løsning på.

Man betaler nemlig kun for det, man drikker. I praksis betyder det, at hvis du køber en flaske vin, bliver der sat en streg til det sted, hvor du drikker - og du betaler kun for det.

Det betyder, at du kan smage mange forskellige vine, og at du roligt kan bestille en hel flaske. Hos Lundgren vil man hellere have at kunden drikker fire kvarte flasker end en hel.

Der er over 200 forskellige og unikke vine, man kan vælge imellem, og de sælges alle til butikspris.

Lundgren VIP Gothersgade afholder også vinsmagninger, sælger delikatesser og vingaver.

Restauranten åbnede 12. september 2014.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.