Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/09/12

Luna's Diner Vesterbro

Luna's Diner Vesterbro

Vesterbrogade 42
1620 København V

Åbningstider

Mandag-torsdag 09.30-24.00
Fredag-lørdag 09.30-01.00
Søndag 09.30-23.00

Kontakt

33 22 47 57
 

Køkkentype

Amerikansk

 

 

 

  • Foto: Simon Knudsen Foto: Simon Knudsen
Luna's Diner Vesterbro er inspireret af det amerikanske køkken og har indført et af byens største menukort, for at kunne tilbyde noget for alle.

Stedet er 'i familie' med Luna på Christianshavn og har samme menukort med blandt andet morgenmad, brunch, sandwich, burgere, salater, wokretter, smoothies og milkshakes.

Vesterbro-filialen ligger som nabo til Det Ny Teater i passagen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Ejerkredsen er den samme som på Christianshavn, hvor man har slået sine folder siden 2003. Luna's Diner Vesterbro er åben fra morgen til aften og udfolder sig såvel inde som ude året rundt.

Luna er kendte for at starte dagen med en god morgenmad eller overdådig brunch, hvor flere drikkevarer hører med i prisen. Køkkenet er åbent alle ugens syv dage til kl. 22:00, men baren holder åbent til midnat og serverer blandt andet mojitos og daiquiries i flere forskellige udgaver. Indenfor kan man blandt andet nyde New Yorks skyline i baren, og her er plads til cirka 50 personer. Det er også muligt at sidde udenfor.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Byen Bedste Cafe

Luna`s Dinner servere altid top lækker mad og milkshakes mm. personalet er altid smilende og imødekommende. Kan varmt anbefales.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester