Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/09/12

Luna's Diner Vesterbro

  • Foto: Simon Knudsen Foto: Simon Knudsen
Luna's Diner Vesterbro er inspireret af det amerikanske køkken og har indført et af byens største menukort, for at kunne tilbyde noget for alle.

Stedet er 'i familie' med Luna på Christianshavn og har samme menukort med blandt andet morgenmad, brunch, sandwich, burgere, salater, wokretter, smoothies og milkshakes.

Vesterbro-filialen ligger som nabo til Det Ny Teater i passagen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Ejerkredsen er den samme som på Christianshavn, hvor man har slået sine folder siden 2003. Luna's Diner Vesterbro er åben fra morgen til aften og udfolder sig såvel inde som ude året rundt.

Luna er kendte for at starte dagen med en god morgenmad eller overdådig brunch, hvor flere drikkevarer hører med i prisen. Køkkenet er åbent alle ugens syv dage til kl. 22:00, men baren holder åbent til midnat og serverer blandt andet mojitos og daiquiries i flere forskellige udgaver. Indenfor kan man blandt andet nyde New Yorks skyline i baren, og her er plads til cirka 50 personer. Det er også muligt at sidde udenfor.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.