Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/02/18

Lukket gourmettempel popper op med to eksklusive middage

  • Foto: PR Foto: PR
Alchemist åbner dørene til to eksklusive aftener, hvor de giver den gastronomisk gas.

Der gik et gastronomisk suk igennem København, da legebarnet/køkkenchefen Rasmus Munk meddelte, at hans unikke gourmetrestaurant i Århusgade, Alchemist, lukkede ned i december 2017.

Stor var glæden da også, da det stod klart, at lukningen egentligt bare var at betragte som et intermezzo på vej mod den endelige destination - nemlig den helt igennem spetakulære nye restaurant, som med Lars Seiers økonomiske hjælp er ved at blive bygget på Refshaleøen, og som åbner senere i 2018.

Læs også: Magisk penthouse-restaurant laver sydamerikanske pop-ups

Men inden vi kommer så vidt, så åbner det lille gourmettempel faktisk op igen to eksklusive aftener - nemlig fredag 23. og lørdag 24. februar for at mindes de to gode år på adressen.

Her vil nogle af de mest dekadente og ikoniske retter få en sidste tur i manegen - og parret med helt særligt udvalgte vine til aftenen.

Læs også: Vesterbro-succes åbner ny storebror ved søerne

Alchemist opnåede hurtigt masser af international omtale med de 45 kreative retter, som man blev præsenteret for i den lille restaurant med plads til blot 16 gæster. En del retter er allerede blevet nyklassikere, som foodies fra hele verden flyver ind for at prøve. F.eks. det spiselige askebæger, retten med lammehjerne serveret i eget kranie eller den dessert, man selv skulle male på et lille maleri - og siden spise.

En tur ned ad den kulinariske memory-lane står i 4.995 kr.

Hvad: Alchemist pop-up
Hvor: Århusgade 22, Østerbro
Hvornår: Fredag 23. og lørdag 24. februar
Hvor meget: 4.995 kr. for mad og drikke
Hvordan: Book bord her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort